Recept - Ajdovi ravioli z radičem
Ajdovi ravioli z gobami so okusna in hitro pripravljena jed, ki jo lahko ponudimo kot glavni obrok ali prilogo. Še posebej teknejo obogateni z radičem in parmezanom.
Ajdove polnjene testenine so bogatega okusa, tako da jih lahko postrežemo le s kančkom oljčnega olja ali koščkom masla. Tokrat smo pripravili recept za Ajdove raviole z radičem.
Sestavine za dve osebi:
- 500 g ajdovih raviolov z gobami Mlinotest Divita
- 6 šalotk
- 100 g masla
- šopek drobnjaka
- parmezan
- radič
- balzamični kis, sol in poper
Priprava: Na ponvici stopimo maslo in dodamo na pol prerezane olupljene šalotke ter jih počasi pečemo. Ko so šalotke mehke, skuhamo raviole po navodilu na embalaži in jih dodamo v ponvico s šalotkami. Naribamo parmezan in premešamo. Solimo in popramo po okusu. Radič začinimo s kisom in serviramo skupaj z ravioli.
Več na: mlinotest.si
Mogoče te zanima tudi?
preberi povezane vsebine