Politika zasebnosti

Politika varstva osebnih podatkov

Politika varstva osebnih podatkov ureja zbiranje, hrambo in obdelavo osebnih podatkov, ki jih podjetje Tehnis d.o.o. zbira ob sodelovanju v nagradnih igrah in sodelovanju pri različnih aktivnostih, ki jih izvajamo (nagradne igre, ohranjanje stika s strankami (neposredno trženje revije, spletne strani in dogodkov, nagradne igre, pošiljanje novic (newsletter) in ohranjanje stika s strankami).

Osebni podatki bodo uporabljeni izključno za omenjene namene in javnosti ne bodo dostopni. Storili bomo vse potrebno, da jih zaščitimo pred kakršnimikoli kršitvami in zlorabami. Zbrane podatke bomo obdelovali in varovali v skladu z vsakokrat veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, ZVOP-2), Zakonom o elektronskih komunikacijah in s Splošno uredbo EU o varstvu podatkov (GDPR).

Upravljavec

Upravljavec osebnih podatkov, ki se obdelujejo v skladu s Politiko varstva osebnih podatkov, je podjetje Tehnis d.o.o., Ljubljana. V primeru vprašanj pošljite e-poštno sporočilo na info@tehnis.si 

Nameni obdelave podatkov

Osebni podatki bodo uporabljeni izključno za namene pošiljanja revij, za pošiljanje prejetih nagrad, za ohranjanje stika s strankami, pošiljanje novic (newsletter), obveščanja preko elektronske pošte o dodatnih aktivnostih, ki jih izvajamo (neposredno trženje revije in spletne strani, prireditve, izbori …). Osebni podatki se pridobivajo s privolitvijo oz. soglasjem posameznikov in/ali podjetij.

Kategorije osebnih podatkov

Hranimo in obdelujemo naslednje osebne podatke, ki ste nam jih na spletni strani www.citylife.si zaupali, in sicer:

 • - ime in priimek,
 • - poštni naslov,
 • - elektronski naslov,
 • - telefonska številka,
 • - naziv podjetja,
 • - naslov podjetja,

Novice (Newsletter)

Z neposredno prijavo na novice ali sodelovanjem v nagradnih igrah privolite v prijavo na novice, ki so povezane z aktualno vsebino na spletnem mediju www.citylife.si. Vaši podatki se shranijo za dobo odnosa z vami kot uporabnika, oziroma do vaše odjave. Vašo privolitev za pošiljanje novic lahko kadarkoli prekličete in novice odjavite. Preklic lahko uveljavite s klikom na povezavo, ki se nahaja v vsakem elektronskem sporočilu z novicami, ali tako, da pošljete sporočilo na kontaktne podatke, navedene v tej izjavi o varstvu podatkov.

Hramba osebnih podatkov in obdobje obdelave

Vaše osebne podatke upravljavec shranjuje na lastnih strežnikih lociranih v Sloveniji in strežnikih ponudnikov storitev v oblaku, ki se nahajajo izven Slovenije. 

Upravljavec teh podatkov ne bo uporabil v namen, ki bi kakorkoli škodoval uporabniku ali drugi vpleteni osebi. Osebne podatke posameznika hrani do preklica soglasja za hranjenje in obdelavo podatkov posameznika. Upravljavec po preklicu soglasja posameznika njegove osebne podatke nemudoma učinkovito in trajno izbriše. Računi se hranijo še 10 let po poteku leta, na katerega se račun nanaša v skladu z zakonom.

V kolikor bi prenehali zgoraj opisani nameni, zaradi katerih se hranijo in obdelujejo osebni podatki, bo upravljavec zbirke podatkov, katerih namen je prenehal, nemudoma učinkovito in trajno izbrisal.

Pravice posameznikov v zvezi z obdelovanjem osebnih podatkov

Upravljavec zagotavlja posameznikom uresničevanje njihovih pravic brez nepotrebnega odlašanja in v vsakem primeru v enem mesecu po prejema zahteve.

Upravljavec posameznikom omogoča naslednje pravice v zvezi z obdelovanjem osebnih podatkov:

 • pravico do dostopa do podatkov,
 • pravico do popravka,
 • pravico do izbrisa (»pravica do pozabe«),
 • pravico do omejitve obdelave,
 • pravico do prenosljivosti podatkov.

Na vašo zahtevo je upravljavec dolžan posredovati informacijo o tem, katere osebne podatke o vas obdelujemo in s kakšnim namenom. Dolžan vam jih je posredovati v razumnem času in na jasen način.

Povezave do drugih spletnih strani

Spletna stran lahko, kot pomoč uporabnikom, vsebuje povezave ali reference na druge spletne strani. Upravljavec ne odgovarja za zaščito zasebnosti in vsebino teh drugih spletnih strani, kot tudi ta politika o varstvu osebnih podatkov ne velja za druge spletne strani. Priporočamo, da si preberete politiko o varstvu osebnih podatkov vsake spletne strani, ki jo obiščete.

Dodatna pojasnila

V kolikor imate vprašanja ali želite dodatna pojasnila glede te politike zasebnosti, lahko pošljete sporočilo na elektronski naslov: info@tehnis.si.


Ljubljana, maj 2018