Maxi gourmet market: Nova najbolj trendovska trgovina

CITYLIFE 24.10.2019
Maxi gourmet market.

Maxi v Ljubljani je od nekdaj nekaj posebnega. Ima bogato zgodovinsko, kulturno in arhitekturno noto. Predvsem pa je priljubljeno nakupovalno središče. Zdaj so market trgovino v pasaži celovito preuredili in tako obiskovalcem ponudili najbolj trendovsko trgovino v slovenski prestolnici. 

Prenovljena trgovina Maxi gourmet market je zdaj precej večja, ambient pa je zelo prijeten. Trgovina je vsebinsko razdeljena na oddelek kulinarike s ponudbo že pripravljene hrane, na samopostrežni del za manjše sprotne nakupe in na razširjeno ponudbo za večje nakupe vsakega gospodinjstva. 

Po kulinarične užitke ali na hitro malico

Ne glede na življenjski slog in trenutne potrebe je torej v Maxi gorumet marketu združena vsa ponudba tako za hiter "ulični" prigrizek ali okusen obrok med odmorom, za nakup posebnih sestavin in jedi za odlično pogostitev, za pokušanje česa novega, pa tudi za običajen dnevni ali tedenski nakup. V maxiju lahko najdete številne svetovne dobrote od rezancev iz voka, karija in sočnih hamburgerjev do domačih jedi na žlico, zrezke iz Argentine in s prleške nižine. Tudi sendvič pripravijo po želji, od slaščic pa si lahko privoščite vse od tortic in minjončkov do pit in makrončkov. 

Utrinek iz otvoritve trgovine. Foto: Žiga Intihar

Nova vinoteka ponuja tako domača in evropska vina kot tudi tista iz južne amerike ali Nove Zelandije. Za posebne priložnosti na oddelku pijač najdete tudi najboljše šampanjce in penine ter prestižne viskije in džine. Maxi gourmet market vabi tudi z novostmi kot so suši kotiček, gurmanska picerija in ribarnica

Suši kotiček v Maxi gourmet marketu.

Maxi gorumet market je torej trgovina, kamor pridete zaradi posebnih želja, spoznavanja svetovnih okusov in malce razvajanja, pa tudi zaradi druženja. Ponudbo zaokrožajo še Maxi slaščičarna, restavraciji Romansa 1971 in prestižni Maxim ter aperitiv bar v pasaži, kjer so tudi drugi atraktivni lokali in trgovine. Po manjšem nakupu se na krajše razdalje lahko odpravite kar s skuterjem, kar vam omogoča najem skuterja Mik Mik, tedenski nakupi z avtom pa so udobnejši, saj je za večje nakupe parkirnina brezplačna.

Maxi gorume market je odprt od ponedeljka do petka od 9. do 21. ure, ob sobotah od 8. do 20. ure in po novem tudi ob nedeljah od 8. do 13. ure.

Več na: maxi.si/maxi-gourmet

Foto: @huaweimobile.si, #withhuawei

Fotogalerija

Maxi gourmet market. Maxi gourmet market. Maxi gourmet market. Maxi gourmet market. Maxi gourmet market. Maxi gourmet market. Maxi gourmet market. Maxi gourmet market. Maxi gourmet market. Maxi gourmet market. Maxi gourmet market. Maxi gourmet market. Maxi gourmet market. Maxi gourmet market. Maxi gourmet market. Maxi gourmet market. Maxi gourmet market. Maxi gourmet market. Maxi gourmet market. Maxi gourmet market. Maxi gourmet market. Maxi gourmet market. Maxi gourmet market. Maxi gourmet market.

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika