Big Nose - ljubljanski kreativci z novo trgovino v prestolnici

CITYLIFE 14.09.2019
BigNose

Ljubljanski kreativci, didžeji in oblikovalci dobivajo svoj prostor pod ljubljanskim soncem. Moči in svoje dolgoletno znanje bodo v trgovini glasbene založbe Big Nose na Kolodvorski 9 v Ljubljani združili uveljavljeni ljubljanski didžeji in mentorji, ki v mestu skrbijo za razvoj in napredek domače kulture hip hopa in alternativnih dogodkov v mestu. 

Trgovina BigNose.

S trgovino želijo pod eno streho dati prostor vsem podobno mislečim akterjem domače scene, ki doslej niso imeli prave platforme za predstavitev svojih aktivnosti in produktov. Trgovina bo namreč več kot zgolj običajna trgovina, saj je zastavljena širše, z željo postati info točka alternativne kulture ter udoben prostor za preživljanje prostega časa ob branju izbranih revij, poslušanju vinilskih plošč na treh zvočnih postajah, druženju na izbranih glasbenih dogodkih in srečevanju z domačimi in tujimi glasbeniki.

Gre torej za nov koncept “lifestyle” trgovine v prestolnici, ki bo poleg širokega nabora glasbe na novem in starem vinilu, ponujala tudi didžejevsko in avdio opremo, mladim domačim umetnikom in oblikovalcem pa nudila prostor za razstavljanje in prodajo njihov slik, grafik ter oblačil. 

Uradno odprtje trgovine bo 20. septembra 2019, ko bo na sporedu celodnevni DJ program. Za gramofoni se bodo menjavali DJ Sunny Sun, DJ K'pow, DJ Dulash in DJ Woo-D.

Več na: facebook.com/bignoserec

Fotogalerija

Trgovina BigNose. Trgovina BigNose. Trgovina BigNose.

Izbor urednika