Kot v filmu: slovenski sladoledi Leone praznujejo 30 let

CITYLIFE 06.07.2021
snemanje-leone-tvoglasa-foto-anze-godec3

Leta 1991 je namreč Andrej Slokar, lastnik in inovator podjetja Incom Leone, po filmsko začel zgodbo slovenske blagovne znamke kar v svoji domači garaži. Ravno tako, kot sta to storila Steve Jobs in Bill Gates! Danes pa Leone najdemo v zamrzovalnikih širom Slovenije, z njihovimi sladoledi pa se radi sladkajo tudi na največjih svetovnih trgih.


ZAJEMI ŽIVLJENJE S POLNO ŽLICO NOVEGA SLADOLEDA V LONCU BROWNIE & LEŠNIK

Kot se spodobi za vedno inovativno podjetje, visoki jubilej pri LEONE praznujejo z novim sladolednim loncem - Nuts About Freedom z okusom lešnika, v njem pa poleg hrustljavih lešnikov najdemo tudi koščke brownieja, razkošno prelite s plastjo čokolado. Novi lonec dopolnjuje že dobro znano četverico sladoledov – Time to Chill z okusom pomaranče in mandlja, s koščki pomaranče in plastmi čokolade; Home is where the Cookie is z okusom vanilje, koščki piškotov in kakavovimi polnili; On Top of the World z okusom borovnice in maskarponeja, s koščki borovnic in plastmi bele čokolade; Hey Honey, let's spice it up z okusom vanilje z dodatkom kardamoma, polnilom iz medu in pekan oreščki. Prav vsi ti sladoledi se ponašajo z inovativnimi kombinacijami okusov in velikimi koščki, nekateri od njih pa so tudi v slastnih plasteh. Edini na policah.

LEONE sladoledi se ponašajo z inovativnimi kombinacijami okusov in velikimi koščki, nekateri od njih pa so tudi v slastnih plasteh. 

V ČEVLJE SLOVENSKEGA INOVATORJA STOPIL DOMEN VALIČ
Življenje ni potica. Življenje je … sladoled! Vam zveni znano? To so besede, ki to poletje prek televizijskih ekranov spodbujajo Slovence, da spet začnemo sanjati. Tako kot leta 1991, v času osamosvojitve. Tokrat v roki s sladoledi LEONE.
V novem oglasu Incom LEONE predstavlja zgodbo nastanka LEONE, priljubljene slovenske blagovne znamke. Tako kot je osamosvojitev Slovenije spodbudila Slovence, da sanjajo, se je tudi mladi Andrej Slokar, ustanovitelj podjetja, odločil sanje vzeti v roke. V svoji skromni garaži sredi Ajdovščine se je tako odločil ustvariti vrhunski sladoled!

V čevlje inovatorja je stopil znani slovenski igralec Domen Valič, zgodbo oglasa pa mojstrsko zaokrožuje napev znane slovenske pesmi, Tih deževen dan!

Leta 1991 je Andrej Slokar, lastnik in inovator podjetja Incom LEONE, po filmsko začel zgodbo slovenske blagovne znamke kar v svoji domači garaži.

INCOM LEONE VSAK DAN PROIZVEDE VEČ KOT 2,5 MILIJONOV SLADOLEDOV
Življenje bi bilo dolgočasno brez drobnih užitkov, Incom LEONE pa izdeluje najbolj navihane in najbolj razburljive sladolede, ki imajo okus kakor sreča. Za uresničitev vseh sladolednih idej skrbi imenitna ekipa visoko usposobljenih domačih strokovnjakov. Podjetje Incom LEONE je znano po svetu po inovativnosti, tehnični dovršenosti in hitrosti, sladolede LEONE pa najdemo tako v celotni Evropi kot tudi na Kitajskem. Preprosto rečeno - LEONE nenehno preseneča z domiselnimi sladoledi, ki zagotavljajo božansko razvajanje za vse, ki cenijo igro sladolednih okusov, harmonijo nebeških prelivov in hrustljanje čokolade.


TO POLETJE PRIČAKUJ NEPRIČAKOVANO
Pri LEONE radi presenečajo. Zato za to poletje obljubljajo niz sladkih presenečenj, ki nam bodo na obrazih širila navihane nasmehe. Poleg TV in spletnega oglasa na nas čaka tudi bogata nagradna igra, kjer smo lahko srečni prejemniki najrazličnejših doživetij po Sloveniji. Ob svojem jubileju pa LEONE pripravlja posebno presenečenje - kupci LEONE loncev bodo lahko prejeli posebno jubilejno LEONE žlico! Verjemite nam na sladko besedo. Ta žlica si zasluži posebno mesto v vaših predalnikih (in sladkih ustih!).


Spremljaj LEONE na družbenih omrežjih Facebook in Instagram ter na njihovem spletnem mestu.   

l30 let sladkih trenutkov LEONE praznuje z novim sladoledom Nuts About Freedom z okusom lešnika, v njem pa najdemo tudi koščke brownieja, razkošno prelite s čokolado. Sanjsko?


LEONE, SUPERBRAND ZNAMKA LETA 2021
Podjetje Incom LEONE, eden od najvplivnejših proizvajalcev sladoleda v regiji, je doma v Ajdovščini v Vipavski dolini, svoje sladolede pa izvažajo v več kot 43 držav po vsem svetu. LEONE sladoledi so prejemniki številnih nagrad, med njimi tudi nagrade DLG - Zlate medalje Kmetijskega združenja Nemčije in nagrade britanskega Združenja za zmrznjeno prehrano v produktni inovaciji. Inovativnost in vrhunskost LEONE so v letu 2021 nagradili tudi potrošniki in različni strokovnjaki. LEONE so okitili s prestižnim nazivom Superbrand znamke za leto 2021, njihove oboževane sladoledne vrtnice Rose Cones pa so si prislužile naziv izbranega produkta leta 2021. 

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika