ALIVE– Sladoled brez slabe vesti

Klavdija Rupar 12.08.2020
alive

Zdrava prehrana in vadba nista potrebni le za zdrav in kakovosten način življenja, ampak sta v koraku z družbenimi omrežji postali tudi neke vrste trend, ki mu sledi vedno več ljudi. Posledično se na trgu pojavlja vedno več zdravih izdelkov, eden izmed njih pa je tudi sladoled ALIVE, ki ga proizvaja LEONE.Zdravi, funkcionalni sladoledi so v zadnjih letih v izjemnem porastu na globalnem trgu sladoleda, vendar se je ekipa ALIVE trenda lotila izjemno premišljeno. Kljub velikemu zanimanju za zdrave proizvode pri potrošnikih namreč še vedno prevaga okus, kar še posebej velja za sladoled. ALIVE za razliko od nekaterih konkurentov razvija zdrave, a še vedno okusne sladolede – ALIVE torej predstavlja slasten »Sladoled brez slabe vesti«.

Podlinija izdelkov ALIVE PROTEIN, ki cilja predvsem na športnike in aktivne posameznike, ponuja izdelke z dodanimi beljakovinami brez sladkorja ter nižjo vsebnostjo kalorij, podlinija MINI MEAL pa s svojimi superživili simulira zdrave obroke ter cilja na vse posameznike, ki si želijo nekoliko bolj zdravega prigrizka oz. zdrave osvežitve. Njihov cilj je torej posameznike spodbujati k zdravemu in uravnoteženemu življenju.

ALIVE sladoled je bil prvič predstavljen leta 2018 s palčkami MINI MEAL Grški jogurt z mueslijem in gozdznimi sadeži, MINI MEAL Aronija (100% naraven sorbet iz sadja) ter PROTEIN Vanilija z nizko vsebonostjo sladkorjev. V letu 2019 so lansirali še dva lončka z okusom Arašid-Čokolada in Malina-Cheescake, v letu 2020 pa so lansirali še tretji lonček ALIVE v plasteh z okusom Bela Čokolada-Lešnik. Poleg tega so v letošnjem letu predstavili še dve novi veganski palčki ALIVE-Chia Mango in Konoplja. Pri prvem gre za kombinacijo sorbeta mango in kokosovega sladoleda na bazi kokosovega mleka z dodanimi chia semeni in polnilom iz granatnega jabolka in hibiskusa, pri drugem pa za kombinacijo banane in konoplje, na bazi mandljevega mleka z dodanimi oluščenimi semeni konoplje in kakavovim oblivom. Obe palčki sta primerni za vegane in ponujata edinstven okus v sladoledu.

Sladoled ALIVE lahko kupite v prodajalnah Hofer, Mercator, SPAR & INTERSPAR, LIDL in TUŠ po vsej Sloveniji.

 


Fotogalerija

Foto: Alive Leone Foto: Alive Leone Foto: Alive Leone Foto: Alive Leone Foto: Alive Leone Foto: Alive Leone Foto: Alive Leone Foto: Alive Leone Foto: Alive Leone Foto: Alive Leone

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika