VIDEO: Mercedes 4MATIC - Ko vas ne ustavi ne blato, ne sneg

Matej Jurgele
Mercedes Benz 4MATIC

Preizkusiti je bilo možno številne modele s štirikolesnim pogonom, katerim so bile vremenske razmere več kot naklonjene; blato, sneg in voda. Razmere, s katerimi ne bi mogli bolje prikazati, česa vsega so vozila s štirikolesnim pogonom sposobna. Zagotovo pa je največ navdušenja požel legendarni terenec G 63 AMG, katerega je poganjal V8 biturbo motor, nič manj zanimanja pa ni bilo tudi za novi terenec razreda X, ki je že na voljo tudi pri nas. Legendarni model razreda G kmalu dobi tudi svojega naslednika.

Kljub zahtevnim vremenskim razmeram na poti so udeleženci z navdušenjem preizkušali terenske zmogljivosti štirikolesnega pogona, seveda pa ni manjkalo niti kulinaričnih dobrot, katerim se je bilo moč predajati.

Fotogalerija

Mercedes Benz 4MATICMercedes Benz 4MATICMercedes Benz 4MATICMercedes Benz 4MATICMercedes Benz 4MATICMercedes Benz 4MATICMercedes Benz 4MATICMercedes Benz 4MATICMercedes Benz 4MATICMercedes Benz 4MATICMercedes Benz 4MATICMercedes Benz 4MATICMercedes Benz 4MATICMercedes Benz 4MATICMercedes Benz 4MATICMercedes Benz 4MATICMercedes Benz 4MATICMercedes Benz 4MATICMercedes Benz 4MATICMercedes Benz 4MATICMercedes Benz 4MATICMercedes Benz 4MATICMercedes Benz 4MATICMercedes Benz 4MATICMercedes Benz 4MATICMercedes Benz 4MATICMercedes Benz 4MATICMercedes Benz 4MATICMercedes Benz 4MATICMercedes Benz 4MATIC

Izbor urednika

Spletni urednik, Anja Mrevlje, priporoča