novi-volkswagen-id.7342

Volkswagen predstavil novega aduta - električno limuzino ID.7

CITYLIFE 10.01.2024

Volkswagen še naprej pospešuje svojo električno preobrazbo in po najnovejših posodobitvah strojne in programske opreme modelov ID.3, ID.4 in ID.5 zaganja začetek serijske proizvodnje povsem na novo razvitega, električnega modela ID.7

novi volkswagen id.7144

Naj omenimo, da ga je mednarodna žirija nedavno razglasila za "nemški avto leta 2024" (www.gcoty.de). Novi VW ID.7 pa ni zmagal le v kategoriji "premium", ampak tudi v skupni razvrstitvi. V izboru so sodelovali novi modeli, ki so bili predstavljeni v zadnjih dvanajstih mesecih.

novi volkswagen id.7145

100-odstotni Volkswagen: z novim ID.7 prihaja na trg vrhunski model električne družine ID.

Z dolžino nekaj manj kot pet metrov in z najboljšimi komfortnimi funkcijami se ID.7 uvršča med Volkswagnove modele višjega srednjega razreda. Tu se novi ID.7 ponaša z novim učinkovitim pogonom, velikimi dosegi, hitrim polnjenjem, izjemno prostornostjo, povsem na novo zasnovano visokotehnološko notranjostjo in visoko kakovostjo. 

novi volkswagen id.7142

ID.7 se bo prodajal na vseh svetovnih trgih. Začelo se bo v Evropi: tu je novi VW že mogoče naročiti v izvedbi ID.7 Pro z močjo 210 kW (286 KM) in 77-kilovatno baterijo. Za ta model je bil po kriterijih WLTP izmerjen doseg do 621 kilometrov. V prihodnjih mesecih namerava Volkswagen še dodatno razširiti ponudbo te serije: sledili bodo modeli ID.7 s še večjo baterijo, športna različica GTX s štirikolesnim pogonom in karavan ID.7 Tourer.

slovenska predstavitev vwid.7Slovenska predstavitev novega VW ID.7.

Več na volkswagen.si/id7!

Fotogalerija

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča