MEGAN - revolucionaren pristop k pomlajevanju kože v eni napravi

Helena Peterlin 27.11.2023
megan-2

Megan je razvil Skeyndor, vodilna blagovna znamka v profesionalni dermokozmetiki, prisotna v več kot 60 državah po svetu. Sistem temelji na vrhunskih lepotnih znanstvenih tehnikah, ki utelešajo vrhunec petih desetletij predanega raziskovanja in strokovnega znanja. Učinkovitost MEGAN® by Skeyndor potrjuje Španski center za razvoj industrijske tehnologije (CDTI) in klinične študije, izvedene pod medicinskim in estetskim nadzorom.

megan 1

MEGAN ustvarja še nikoli videno sinergijo vrhunske tehnologije Tri Synergy Tech™ in Hi-Tech

Performing kozmetičnih proizvodov, ki vsebujejo trenutno najbolj učinkovit mehanizem za sproščanje aktivnih učinkovin - kozmetične drone. Kapsule z navigacijskim sistemom vodijo aktivne sestavine direktno do ciljne celice in jih tam sprostijo. Ekskluzivna selektivnost pri izbiri celic naredi ta sistem bistveno bolj učinkovit in trajen.

megan 4megan 3

Zakaj pa je omenjena tehnologija tako izjemna? Ta najsodobnejši postopek vam bo omogočil doseči mladosten videz že po prvem tretmaju, kar pripelje do odličnih učinkov na koži, brez invazivnih posegov: 

1 HI-FREQ: Stimulira, regenerira in preoblikuje.

2 DERMABOOST: Izboljša prepustnost celic.

3 LED RGB: Omogoča boljšo absorpcijo različnih koncentratov. 

Na voljo je več različnih tretmajev, ki so specifično prilagojeni vašim potrebam za nego obraza in telesa. Od liftinga, nege s polnili, beljenja madežev, do posvetlitvene nege in nege za čiščenje por. Oglejte si izjemne rezultate, ki jih je po 4 tretmajih z Megan sistemom dosegla modna vplivnica Pika Zrim v samo 1 mesecu. 

pika tretma prej potem

Poiščite Megan v vašem najbližjem SKEYNDOR salonu.

Izbor urednika