Modno druženje na otvoritvi nove Optike Ghetaldus v središču Ljubljane

CITYLIFE 22.10.2021
ghetaldus-ljubljana1

Optika Ghetaldus po praznovanju 64. rojstnega dne in razvoju lastne blagovne znamke nadaljuje s širitvijo poslovanja na slovenskem trgu. V sredini septembra so svojo prvo optiko odprli v nakupovalnem središču Maximus Murska Sobota, od sredine oktobra pa lahko obiščete in si ogledate ponudbo tudi v novi optiki v centru Ljubljane. 

Z leve proti desni: Renato Ščulac, vodja maloprodaje za hvaški trg Pamela Bolarić , vodja marketinga, Slovenija Toni Jermaniš, generalni direktor Ghetaldus d.d. Dea Lazar, vodja modnih znamk Goran Cverlin, vodja maloprodaje za Slovenijo. Foto: Matic Kremžar

Na modnem druženju v novi optiki so predstavniki Optike Ghetaldus predstavili koncept podjetja in najnovejše smernice na področju modnih in dioptrijskih očal. Gospod Goran Cverlin, vodja maloprodaje za Slovenijo, je v nagovoru še posebej poudaril malce drugačen koncept nove optike, strokovnost zaposlenih in skrbno izbrano ponudbo najboljših modnih znamk očal med katerimi so nekatere v Sloveniji predstavljene prvič. Največ zanimanja je bilo zagotovo med modeli znamk Loewe, Celine, Fendi, Dior, Dita, Gucci, Stella McCartney in ostalimi. 

Modno druženje z znanimi obrazi
Na odprtje nove optike, so prišli številni znani obrazi, med drugim tudi Gregor Čeglaj, sanjski moški, ki je užival v pretežno ženski družbi, del katere so bile tudi Katarina Benček, Eva Centrih in Tesa Jurjaševič. Vse so se strinjale, da se v Optiki Ghetaldus res najde za vsakega nekaj – vse od športnih okvirjev do elegantnih in brezčasnih očal, ki vam bodo služila še po več letih. Fashionistke so bile na dogodku najbolj navdušene nad retro modeli, ki so letos pravi modni hit, svoj »modni trenutek« pa so doživele tudi živahne barve in nekoliko večji okvirji. Zanimive modele očal je ob druženju preizkusila tudi »vražja dama« Pika Zrim in povedala, da očala, kot modni dodatek zares dodajo piko na i prav vsakemu videzu.

Modna poznavalka in urednica portala CITYLIFE.SI, Pika Zrim, je bila navdušena nad novostjo na slovenskem trgu, znamko Loewe in letošnjim »must have« modelom očal z masivnimi okvirji - Loewe Paula's Ibiza. 

Modna novinarka in voditeljica Lorella Flego nam je zaupala, da se lahko Optika Ghetaldus brez dvoma primerja tudi s tistimi večjimi optikami v Milanu ali New Yorku. »Izbor je res neverjeten in veliko okvirjev sem pred kratkim videla na modnih brveh, všeč mi je, da je visoka moda vse bolj dostopna tudi v Sloveniji,« je še dodala Lorella. foto Žak Jankovič

Brezplačni pregled vida
V Optiki Ghetaldus si prizadevajo tudi za zdrav vid svojih strank, zato so na otvoritvi potrdili, da ponujajo tudi koncept brezplačnega pregleda vida. Ko se ga boste udeležili, bodo strokovnjaki v optiki podali strokovno oceno vašega vida, glede na diagnostiko in vaš življenjski slog pa vam nato svetovali, kaj izbrati.

Pregled vida v Optiki Ghetaldus, foto Matic Kremžar

V Optiki Ghetaldus lahko do 30. 11. 2021 izkoristite –15 % popusta, ki velja za nakup vseh sončnih očal, vseh okvirjev za dioptrijska očala ter kontaktne leče.

www.ghetaldus.si

Fotogalerija

Ghetaldus Optika Ljubljana Ghetaldus Optika Ljubljana Z leve proti desni: Renato Ščulac, vodja maloprodaje za hvaški trg
Pamela Bolarić , vodja marketinga, Slovenija
Toni Jermaniš, generalni direktor Ghetaldus d.d.
Dea Lazar, vodja modnih znamk , foto Matic Kremžar
Goran Cverlin, vodja maloprodaje za Slovenijo
Ghetaldus Optika Ljubljana Ghetaldus Optika Ljubljana Ghetaldus Optika Ljubljana - Pika Zrim Modna poznavalka in urednica portala CITYLIFE.SI, Pika Zrim, je bila navdušena nad novostjo na slovenskem trgu, znamko Loewe in letošnjim »must have« modelom očal z masivnimi okvirji - Loewe Paula's Ibiza. Ghetaldus OPtika jubljana - pregled vida. Ghetaldus Optika ljubljana - Pika Zrim in Gregor Čeglaj. Ghetaldus Optika Ljubljana Ghetaldus Optika Ljubljana - Lorella Flego. Ghetaldus Ljubljana - Katarina Benček.

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika