Coppa Club Tower - Londonska terasa z razgledom na okrašeno mesto

Klavdija Rupar 29.11.2019
Coppa Club

Praznični obisk Londona je zagotovo nekaj, kar ima večina med nami na svojem seznamu želja. Kaj je lepšega kot je sedeti na eni izmed čudovitih zimskih teras, s kozarcem vina v roki ali s krožnikom odlične hrane pred sabo? Vsi, ki ste že kdaj obiskali praznični London veste o čem govorimo. Zimske terase  z ogrevanjem, svetilkami, posebnim prazničnim vzdušjem in seveda s čudovitim razgledom na okrašeni London.

Ena izmed takšnih teras je Coppa Club Tower pri Tower Bridgu. Gre za teraso, na kateri lahko večerjamo v igluju, obdani s pogledom na Tower Bridge. Igluji so ogrevani, opremljeni s pohištvom za osem ljudi in so izredno iskan kraj za večerjo. Sedeži naj bi bili rezervirani že do konca januarja 2020. 

Gre za teraso, ki je nastala v sklopu družabnega kluba Coppa Club. Prvo so odprli leta 2015 v vasi Berkshire, sedaj pa jih lahko najdemo že šest na različnih lokacijah po Londonu.

Mislimo, da je čas, da začnemo iskati letalske karte za London. Če pa nam to ne uspe, pa si čudovite fotografije lahko ogledamo na njihovem Instagram profilu.Fotogalerija

Coppa ClubCoppa ClubCoppa ClubCoppa ClubCoppa ClubCoppa Club

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča