Baci Perugina predstavlja omejeno serijo v sodelovanju z Dolce&Gabbana

Helena Peterlin 05.12.2021
baci-perugina-dolce-vita-cover

Baci Perugina ustvarjena z ljubeznijo od leta 1922 in Dolce&Gabbana sta združena v projektu, ki odraža čar in ljubezen do Italije, mode in okusa. Odlično se ujemata, ker ju povezuje skupna ljubezen in strast do ustvarjanja kakovostnih izdelkov.

Mojstrovina okusa postane še bolj posebna s pomočjo ikoničnih ljubezenskih sporočil: kratka in sladka sporočila,ki sta jih oblikovala Domenico Dolce in Stefano Gabbana. Le odvijte čokoladni bonbon in jih preberite.

Podajte se na novo potovanje kreacije in okusa z Baci Perugina Dolce Vita in doživite njeno osupljivo embalažo, ki jo je ustvaril modni dvojec Dolce&Gabbana. Ikonične barve in grafični elementi spominjajo na lepoto in italijansko tradicijo - vrednoti, ki že od nekdaj odlikujeta Dolce&Gabbana. Okušanje čokolade je posebno potovanje, ki se začne že pri samem odvijanju te edinstvene kreacije.

Pralina je izjemnega okusa s prefinjeno noto vanilije, bele čokolade, svežine  limone in odraža srce sicilijanske tradicije. Limona je namreč popoln odraz sredozemskega vzdušja in dekorativni element, ki se pogosto pojavlja med navdihi kreativne produkcije Dolce&Gabbana. Vsak grižljaj prinaša novo in vznemirljivo izkušnjo okusov. Mojstrovino okusa dopolnjuje še posebna ikonična nota: sladka mala sporočila, ki sta jih personalizirala Domenico Dolce in Stefano Gabbana


Presenetite ljudi, ki jih imate radi, s to neverjetno izkušnjo omejene izdaje Dolce Vita.

Spoznajte nove Baci® Perugina® Dolce Vita® Limited Edition: gladka tekstura čokoladnega oblika prekriva notranje jedro, narejeno iz kakava, izjemnih zrnc z okusom limone in celega hrustljavega lešnika.

Novi okus Baci Perugina Dolce Vita Limited Edition so kot prvi okušali tudi obiskovalci ekskluzivne filmske premiere House of Gucci v organizaciji našega medija CITYLIFE. Več na citylife.si/film-in-tv/premiera-leta-citylife-x-house-of-gucci!

Izdelke omejene izdaje najdete na merit-hp.si!

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča