Istrian bistro & Tapas bar - prava istrska kuhinja v Portorožu

Tina Lagler 21.08.2017
Istrian bistro & Tapas bar

Ni boljšega, kot ob morju ugrizniti v imeniten tunin steak in se prepustiti fuziji odlične istrske hrane. Prav prave istrske jedi in barvite tapase v modernih in barvitih grižljajih najdemo v Istrian bistroju in Tapas baru v Portorožu.

Na mizi njihove ljubke restavracije se zlahka znajdejo poletna solata in boškarin, rižota, testenine in fuži, omenjeni tunin steak, ribe in krompirček, pečene lovke hobotnice in še bi lahko naštevali, dokler je ne bi nemudoma popihali na Obalo. Za tiste, ki se težko odločimo, kaj bi naročili, pa je idealen degustacijski meni treh jedi.

Da se je Istrian bistro & Tapas bar že dodobra usidral na Portoroško promenado, pa priča tudi novo odprti Istrian Market, kjer lahko za domačo kuhinjo nakupimo istrske dobrote domačih in lokalnih proizvajalcev in pridelovalcev ter tudi sami doma zavihamo rokave in mizo obložimo z božanskimi istrskimi prigrizki.
istrian-bistro.si

Istrian bistro & Tapas bar
Obala 33
6320 Portorož

PREBERITE ŠE: Gaudi - nova lakto-vegetarijanska in veganska restavracija v Ljubljani

Kako so videti slastne jedi in tapasi, si oglejmo v galeriji:

Fotogalerija

Foto: Istrian bistro & Tapas bar Foto: Istrian bistro & Tapas bar Foto: Istrian bistro & Tapas bar Foto: Istrian bistro & Tapas bar Foto: Istrian bistro & Tapas bar

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča