Goût de France - kulinarični projekt s francoskim pridihom

Anja Mrevlje 21.03.2016
Goût de / Good France

Več kot 1500 kuharskih mojstrov iz celega sveta se je pridružilo projektu Goût de / Good France, ki ga prirejata francosko Ministrstvo za zunanje zadeve in mednarodni razvoj ter veliki chef Alain Ducasse, da bi skupaj s pripravo večerje počastili francosko gastronomijo.

Pri projektu Goût de / Good France tudi letos sodelujejo slovenske restavracije.  V projekt je vključenih 12 slovenskih gostiln, ki bodo danes postregle poseben jedilnik, ki bo temeljil na francoski gastronomiji in njeni raznolikosti. Francoske dobrote lahko danes okušate v gostilni Vovko v Ratežu, ljubljanskih restavracijah Manna, Strelec, Maxim in Vander, Gostilni pri Lojzetu na Dvorcu Zemono, restavraciji v Kranjski Gori Skipass in drugih.

Več informacij:
www.ambafrance-si.org

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča