Po svetu se odpirajo butične slaščičarne, pred katerimi se vijejo dolge vrste navdušenih ... Več
Daniel Pause je novi vodja kuhinje Kempinski Palace Portorož
Daniel Pause je del verige hotelov Kempinski že vrsto let. Leta 2000 je vstopil v verigo kot del banketnega dela kuhinje v kempinski hotelu Gravenbruch. S svojim znanjem ter predanostjo je tam napredoval vse do Executive Sous Chefa. Nadaljne izkušnje je iskal po številnih restavracijah Kempinski hotelov širom Nemčije, preden se je pridružil nam sosednjemu hotelu Kempinski Adriatic, kot Executive Chef (Vodja kuhinje).
S svojim kontinuiranim delom v verigi Kempinski predstavlja Daniel idealnega kandidata, ki bo zagotovil, da bo visok Kempinski nivo storitve, kulinarike ter postrežbe v Kempinski Palace Portorož dobil še dodatno dimenzijo. Danielova kuhinja bo še naprej skrbela, da bodo mednarodni standardi verige ostali na visokem nivoju ter bodo še dodatno obogateni z lokalnimi specialitetami, okusi ter posebnostmi.
Daniel s ponosom poudarja, da je njegova kuharska filozofija unikatna; vsak krožnik, narejen v kuhinji bo prejel posebno pozornost z njegove strani, vsake želja gosta pa bo uslišana ter pripravljena na popolnoma oseben ter unikaten način. Daniel poudarja, da lahko gostu s personalizacijo ter osebnim pristopom do njegove jedi, pripravimo nepozabno kulinarično doživetje, ki si ga bo zapomnil še mnogo let.
Restavracija Sophia v Kempinski Palace Portorož.
Trenutno Daniel skrbi za vse menije ter za vse kulinarične kotičke znotraj hotela Kempinski Palace Portorož. Njegov pomladni meni v gourmet Restavraciji Sophia je postal takojšen uspeh ter je požel val navdušenja s strani tako domačih kakor tujih gostov.
Za popolno doživetje pomladnega menija vam predlagamo, da se odločite za 8-hodni degustacijski meni za 85 evrov ali pa za 5-hodni vegetarianski degustacijski meni za 40 evrov.
kempinski.com