Cubiton - vrhunsko francosko vino v škatli

Anja Mrevlje 02.03.2016
Cubiton

Cubiton je zgodba o uspehu treh mladih francoskih podjetnikov, s skupno vizijo in željo – deliti svojo strast do vina z drugimi. Ustanovitelji start-upa se zavedajo hektičnega življenjskega sloga, ki nas spremlja in od tod izhaja ideja – vrhunsko vino, v praktičnem pakiranju. 

Zahvaljujoč tehnološkim napredkom vino ohranja svoj prvoten okus tudi en mesec po odprtju. Cubiton predstavlja "Bag-in-Box" princip, ki na vinskem trgu v zadnjem času postaja vse bolj trendy. Vina prihajajo iz vinorodnega območja Francije, regije Bordeaux – belo vino in rose sta pridelana na vinogradih svetovno priznanega vinarja Francois Lurtona, ki ima v lasti vinograde v Španiju, Čilu, Argentini in Franciji, rosé celo ustreza načelom biološkega pridelovanja vin, zato nosi evropski certifikat za biološko pridelana živila. 

Cubiton predstavlja inovacijo tudi na področju pakiranja – deluje po principu »Bag-In-Box«, ki predstavlja praktično pakiranje, ki je 100 % razgradljivo in predstavlja občutno manjši ogljični odtis kot ustekleničeno vino. Cubiton najdete v Franciji, Angliji, Združenih državah Amerike in od decembra 2015 je Cubiton® na voljo tudi v Sloveniji. 

Sproščeno in šik!
www.vinovkocki.comFotogalerija

Cubiton Cubiton Cubiton Cubiton Cubiton Cubiton

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča