Beljakovinski kruhek s kakavom - posebnež med vrstami kruha

Anja Mrevlje 10.02.2017
Beljakovinski kruhek s kakavom

Beljakovine so ključne za ohranjanje zdravih kosti ter za povečanje in vzdrževanje mišične mase. Dandanes radi sledimo aktivnemu življenjskemu slogu in v svojo vsakodnevno prehrano vključujemo tudi zdrav kruh. Pekarna Grosuplje je tako na osnovi domače pekarske tradicije in sodobnih spoznanj po edinstvenem receptu pripravila beljakovinski kruhek s kakavom, ki ni le dober, temveč se lahko pohvali tudi s prehransko oznako "vir beljakovin". Že na voljo na prodajnih policah v Mercatorju.

Krjavelj, Sosed, Malnar, Matevž, Korošec, Pirin polnozrnat kruh, Domači koruzni, Domači ajdov in drugi so letošnji nosilci zlatih odličij.

Podjetje Don Don je tudi letošnje leto začelo s priznanjem, ki dokazuje vrhunsko kvaliteto pekovskih izdelkov. Na 17. podelitvi zlatih priznanj najboljšim pekovskim izdelkom, ki jih vsako leto podeljuje Sekcija za pekarstvo v okviru Gospodarske zbornice Slovenije, je blagovna znamka Pekarna Grosuplje prejela kar 15 zlatih odličij, 3 zlata odličja pa je prejela blagovna znamka Don Don.
dondon.si

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča