Top 5 - Najlepše otroške trgovine po Sloveniji

Valentina Jarc 27.05.2024
Najlepše otroške trgovine v Sloveniji

Če želimo razveseliti našega malega nadobudneža, preverimo police teh najlepših slovenskih fizičnih in spletnih otroških trgovin.

Top 5 otroških trgovin po Sloveniji

Otroška trgovina Pikolin (Celje)

Pikolin je podjetje, ki se ukvarja z maloprodajo in veleprodajo otroških vozičkov in ostale otroške opreme. Njihova zgodba se je začela z butično fizično trgovino v Celju, dejavnost pa so hitro razširili tudi na spletno trgovino Pikolin. Njihova vizija je izboljšati kvaliteto življenja naših otrok in jim ponuditi novodobne izdelke kakovostne izdelave in organskega izvora le najboljših blagovnih znamk. Njihov pristop je individualen in vsaki stranki poskušajo najbolje svetovati glede na želje in potrebe. Njihovo poslanstvo je ponuditi izdelke z resnično dodano vrednostjo za sodobne starše, ki iščejo inovativnost, funkcionalnost in najboljše razmerje med ceno in kakovostjo. Obiščemo jih lahko v Celju, na Prešernovi ulici 3, od ponedeljka do petka med 9. in 19. uro ter v soboto od 9. do 13. ure.

otroška trgovina pikolin

Otroška trgovina Mali zakladi (Ljubljana)

V BTC City Ljubljana, v spodnji etaži hale Emporium se nova trgovina Mali zakladi razteza na kar 1000 m² površine, kjer so predstavljene najboljše znamke otroške opreme na svetu. Na prodajnih policah bomo našli praktično vse za otroka. Otroški vozički, avtosedeži, otroško pohištvo, nosilke, gugalniki, sedeži za kolo, kolesa, poganjalčki, otroške igrače, otroška oblačila, modni dodatki za mame in otroke. Delovni čas od ponedeljka do sobote od 10. do 21. ure, v nedeljo in med prazniki imajo zaprto. Vse pa je 24/7 dosegljivo tudi prek njihove spletne trgovine. 

otroska-trgovina-mali-zakladi-btc-ljubljana

Otroška trgovina Evitas (Nova Gorica)

Prijaznost, ustrežljivost in zanesljivost so le nekatere od pozitivnih lastnosti ekipe podjetja Evitas. V otroški trgovini Evitas se zavedajo potreb in želja mamic, zato nenehno stremijo k izboljšavam storitev in nudenju najmodernejših, privlačnih in kakovostnih izdelkov za novorojenčke, otroke in mamice. Namen podjetja Evitas je preko spleta mamicam olajšati nakupovanje, kjer na enem mestu lahko izbirajo med več tisoč različnimi izdelki. Otroci so navdih in ravno to je bil povod za ustanovitev spletne trgovine Evitas. Seveda se zavedajo, da včasih fotografije na spletu niso dovolj, zato vabijo vse, ki si želimo ogledati izdelke v živo, da jih obiščemo v Novi Gorici na Industrijski cesti 9. V ponedeljek, torek, četrtek in petek so odprti od 9. do 17. ure, v sredo od 11. do 19. ure.

otroška trgovina evitas.jpeg

All 4 kids (Maribor)

V butični otroški trgovini All4Kids ponujajo pester izbor izdelkov visoke kakovosti svetovno priznanih blagovnih znamk. Njihovo poslanstvo je, da nam pomagajo na najlepši poti v življenju, zato so za nas izbrali kakovostne izdelke, ki bodo olajšali življenje staršev in malim nadobudnežem popestrili brezskrbne otroške dni. Poleg prodaje se trudijo graditi skupnost, v kateri (bodoče) starše izobražujejo s strokovnimi vsebinami in jim poskušajo pomagati na čudoviti poti starševstva. S pomočjo strokovnjakov iz različnih področij organizirajo tudi razne dogodke za (novopečene) starše, kjer želijo pokazati vsakemu staršu in bodočemu staršu, da si lahko zaupa in da lahko sledi sebi. Na Partizanski cesti 57 v Mariboru jih lahko obiščemo od ponedeljka do petka od 10. do 18. ure. V soboto so odprti od 9. do 13. ure.

all4kids.jpeg

Hajdi (Celje in Ljubljana)

Ko je njen prvorojenec še veselo brcal v trebuščku, je bodoča mamica Hajdi ugotovila, da je tudi otroški svet lahko zabaven in trendi. Zgodba se je začela. Mož, naveličan nenehnega obiska poštnih kurirjev, ji je za rojstni dan podaril domeno Hajdi.si, ki je kmalu postala alternativa klasični ponudbi izdelkov za otroke. Po uspešnem začetku spletne trgovine so odprli fizično trgovino na Stanetovi ulici 4 v Celju. Slovi kot eden najlepših otroških butikov v Evropi in na to so še posebej ponosni. Ob okusni brezplačni kavici si bomo lahko ogledali čudovite in izbrane blagovne znamke, se o popolnem darilu pogovorili z izkušenimi svetovalkami, v intimnem kotičku za mamice pa svoje najmlajše tudi v miru nahranili, podojili, ali pa previli. Odprti so od ponedeljka do petka od 9. do 19. ure in ob sobotah od 9. do 12. ure.

Trgovino Hajdi najdemo tudi na Nazorjevi ulica 10 v Ljubljani. Je prva otroška trgovinica v centru Ljubljane, ki svojim strankam nudi družinski kotiček, v katerem lahko v miru podojijo, previjejo in nahranijo svoje dojenčke ter v kuhinji pogrejejo kašice in mlečne formule. Vsem obiskovalcem nudijo brezplačno kavico, ki si jo lahko privoščijo na njihovi udobni zofi, vsak večji nakup pa obdarijo s praktičnim darilcem. Da sprehod čez mesto ne bi bil preveč naporen, si lahko stranke v njihovi  trgovinici izposodijo voziček ali poganjalec. Odprti so od ponedeljka do petka od 9. do 19. ure. Ob sobotah od 10. do 13. ure. 

hajdi ljubljana.jpeg

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika