Svet sanj in zabave: Najlepše lesene hišice za punčke

Valentina Jarc 07.05.2024
screenshot-2024-05-07-at-15.56.47

Lesene hišice za lutke zagotavljajo veliko zabave, so čudovite na pogled in okolju prijaznejše kot njihove plastične različice. Zatorej pozabite na plastične hišice in za svojo deklico raje izberite lesen model. Večina hišk ima prelepa lesena polkna, pastelno streho, ki jo je mogoče odstraniti, da je vidno tudi drugo nadstropje. 

Včasih je strešna plošča pravzaprav vrt! Hiške imajo priloženo pohištvo, dekorativne dodatke in tudi nalepke, ki nam pomagajo okrasiti hišo na edinstven način.

little dutch lesena hiska za puncke s puncke prenosna hisa pohistvo igra zabava darilo domisljija 4.jpegHišica za punčke Little Dutch.

Na trgu so na voljo lesene hiške za punčke z enim do tremi nadstropji, ki z odprto sprednjo stranjo dajejo vtis s svojo bogato podrobno zasnovo in sodobno barvno shemo. Jedilnica v kuhinji in dnevni sobi, otroška soba, kopalnica, spalnica in vgradni balkoni ponujajo veliko odprtega prostora za otroško igro. 

Stopnišče, drsna vrata, odpiranje oken, majhne nočne omarice s predali in pravi zvonec, ki služi za napovedovanje obiskovalcev skupaj s številnimi kosi pohištva in številnimi dodatki, poskrbijo, da je igra popolna. 

flisat hisa za puncke stenska polica0790163ph164411s5Hišica za punčke Ikea.

Lahko bi rekli, da to niso hiške, ampak vile za punčke, ki se zaradi svoje svetle zunanje fasade in sodobne naravne barvne sheme popolnoma prilegajo vsaki otroški sobi. Odprta sprednja stran olajša igranje in hkrati omogoča večim otrokom, da se igrajo hkrati. 

screenshot 2024 05 07 at 15.47.10Hišica za punčke Cindarella - kahlica.si.

Igra z leseno hiško razvija otrokovo domišljijo in spodbuja ročne spretnosti. Z igranjem različnih vlog otrok pridobiva socialne kompetence, ki mu bodo koristile v življenju odrasle osebe.  

lulilo domek dla lalek drewniany floro boho led 952161 1536x1536Hišica za punčke vlakec.si.

Čudovita lesena hiška ne poskrbi le za odlično zabavo, ampak je tudi estetski okras otroške sobe. Najbrž nam ni potrebno posebej poudarjati, da je tudi odlična ideja za darilo. Vaša malčica se bo s pomočjo ene od teh edinstvenih lesenih hišk znašla v svetu sanj in zabave.

Izbor urednika