otroska-trgovina-mali-zakladi-btc-ljubljana

Otroška trgovina Mali zakladi v novih prostorih v BTC City Ljubljana

CITYLIFE 11.05.2024

V BTC City Ljubljana, v spodnji etaži hale Emporium se nova trgovina Mali zakladi razteza na kar 1000 m² površine, kjer so predstavljene najboljše znamke otroške opreme na svetu

otroska-trgovina-mali-zakladi-btc-ljubljanaotroska-trgovina-mali-zakladi-btc-ljubljana

Otroci so naš zaklad in danes je svet otroške opreme izjemen. Na tržišču so na voljo lepo oblikovani in inovativni izdelki, ki ne zadovoljijo zgolj starše ali bodoče starše, pač pa tudi vse, ki so kakorkoli povezani z otroškim svetom in skrbjo za razvoj najmlajših. 

otroska-trgovina-mali-zakladi-btc-ljubljana

V novo odprti trgovini bomo našli praktično vse za otroka. Kupcem je tako na voljo množica priljubljeni izdelkov priznanih blagovnih znamk. Otroški vozički, avtosedeži, otroško pohištvo, nosilke, gugalniki, sedeži za kolo, kolesa, poganjalčki, otroške igrače, otroška oblačila, modni dodatki za mame in otroke. Vse to in še več boste lahko našli na policah Malih zakladov.

otroska-trgovina-mali-zakladi-btc-ljubljana

Čudovit, estetsko dovršen prodajni ambinet 

Otroška trgovina Mali zakladi, z izjemno dodelano estetsko podobo in sodobno opremljenim prostorom ter z resnično bogato ponudbo, v slovenski prostor in prostor v širši regiji prinaša nekaj svežega, drugačnega in nadvse privlačnega, saj v trgovino Mali zakladi prihajajo stranke in navdušenci nad otroško opremo iz vse regije.

Nova trgovina je nastala z željo, da lahko danes na enem mestu predstavi resnično širok prodajni repertoar, ki se je širil skozi leta, vse od začetkov, od leta 2014 naprej. 

otroska-trgovina-mali-zakladi-btc-ljubljanaNovo otroško trgovnino Mali zakladi je slavnostno, skupaj z možem Klemnom, odprla ustanoviteljica in direktorica Malih zakladov, Petra Vrhovec Rozman.

“Trgovina na eni strani združuje vso vrhunsko otroško opremo in najnovejše inovacije, na drugi strani pa je pravljičen svet igračk za male zaklade. Tako smo zaokrožili zgodbo Malih zakladov in naredili velik korak v novo smer, zato v novi trgovini tudi krogi in okrogline, ki ponazarjajo novo poglavje. Že v preteklosti smo bili priljubljena prodajna postaja tudi za kupce iz tujine, predvsem iz Hrvaške in verjamemo, da bo z odprtjem nove trgovine tako slovenskih, kot tudi tujih gostov še več,” je na otvoritvenem dogodku povedala ustanoviteljica in direktorica Malih zakladov Petra Vrhovec Rozman.

otroska-trgovina-mali-zakladi-btc-ljubljanaNasmejana in vedno ustrežljiva ekipa Malih zakladov

 Tehnologija in inovacije tudi pri otroški opremi

Napredek novih tehnologij in umetne inteligence je opazen tudi pri razvoju otroških igrač in opreme. V novi trgovini Mali Zakladi lahko tako na primer že vidimo e-vozičke ter inovacije, kot je lupinica z integiranimi Isofix konektorji. Zanimivi so tudi izdelki, ki združujejo lastnosti dveh ali več izdelkov (neke vrste hibridi), kot je na primer tricikel in voziček v enem ali pa druge novitete, ki nas preprosto osupnejo. 

otroska-trgovina-mali-zakladi-btc-ljubljana

Množica znanih obrazov 

Na otvoritvi ni manjkalo poznanih obrazov iz Slovenije in Hrvaške. Med drugim so se otvoritvenega večera udeležili Lea Filipovič (Lepa Afna), Katarina Benček, Nika in Mark Vlahovič, Tjaša Hrovat Steklasa, Katka in Katja Bogataj, Alja Perne, Lara Nastran, Suzana Kozel, Milena Novak, Ana in Jure Laharnar. Gostom je zapela slovenska zvezda mladinske pesmi Evrovizije Ula Ložar in hrvaška pevka dua Colonia Ivana Lovrić. Ob nastopu Ivane Lovrić so Mali zakladi delili razveseljivo novico, da se v kratkem odpira tudi prva fizična trgovina Mali zakladi na Hraškem in sicer v Splitu. 

otroska-trgovina-mali-zakladi-btc-ljubljanaotroska-trgovina-mali-zakladi-btc-ljubljanaotroska-trgovina-mali-zakladi-btc-ljubljanaotroska-trgovina-mali-zakladi-btc-ljubljanaotroska-trgovina-mali-zakladi-btc-ljubljanaotroska-trgovina-mali-zakladi-btc-ljubljanaotroska-trgovina-mali-zakladi-btc-ljubljana

Nova trgovina Mali zakladi se nahaja v spodnji etaži Emporiuma, BTC City Ljubljana. Delovni čas od ponedeljka do sobote od 10. do 21. ure, v nedeljo in med prazniki pa je zaprto. Vse pa je 24/7 dosegljivo tudi preko spletne trgovine www.malizakladi.si

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika