Slabo vreme ne obstaja - Dežna oblačila za malčke

Valentina Jarc 08.05.2024
Otroška oblačila in dodatki za dež

Odkrijte naš mali vodnik po kakovostnih dežnih oblačilih in pripomočkih za otroke, v katerega smo vključili vse elemente, s katerimi se boste uspešno pripravili na vesela raziskovanja na prostem. Z njimi boste kar naenkrat odkrili, da slabo vreme ne obstaja.

Otroška oblačila in dodatki za dež-Little Duch

Nepremočljiva dežna oblačila in dodatki s PU prevleko služijo kot zanesljiv oklep vašega otroka, ki zdrži tudi najtežje ekspedicije, polne odkrivanja in igranja v močnem deževju. Visokokakovostna in vzdržljiva PU-prevleka z oceno vodoodpornosti nad 10.000 mm zagotavlja, da vaš malček ostane suh tudi v najbolj mokrih razmerah – tudi če to pomeni, da se med sprehodom ustavite in skočite v lužo. Oblačila, ki zdržijo visoke vodne pritiske, se ponašajo z vodotesnimi in pred vetrom odpornimi varjenimi šivi. Ti vašega otroka ščitijo tudi v najhujših nalivih.

Prevleka za voziček konges Sloejd

V trenutni ponudbi pri kakovsotnih ponudnikih niso le kvalitetno izdelana dežna oblačila, ampak bomo pri njih našli tudi srčkane majhne dežne škornje, prevleko za voziček, vodoodporne nahrbtnike in prikupne dežne dežničke.

Little Dutch

Otroška oblačila in dodatki za dež-Little Dutch

Dodajte malo zabave deževnem videzu vašega malčka z navtično temo Little Dutch Sailors Bay z jadrnicami in galebi. Ti dežni škornji so narejeni iz gume s tekstilno podlogo, odstranljivim vložkom in teksturiranim in protizdrsnim podplatom. Popolni so za avanture na prostem! Kombinirajte jih z dežnikom za usklajen videz. S tem ljubkim dežnikom vaš malček komaj čaka, da gre ven na deževen dan. 

Naj dežuje!

Fotogalerija

Dežni plašč Konges Sloejd. Dežne hlače Liewood. Vodoodporen nahrbtnik Konges Sloejd. Dežni plašč Liewood. Dežni plašč Liewood. Dežnik Little Dutch. Dežni komplet Konges Sloejd. Dežni škornji Liewood.

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika