Spletne modne outlet trgovine vredne vsakega obiska

Klavdija Rupar 02.01.2019
Foto: Unsplash

The Outnet

Spletni outlet, ki spada pod skupino NET-A-PORTER, je bil predstavljen aprila 2009 in od takrat predstavlja spletno stran za vse modne navdušence, ki si želijo dobre kose dobiti po dostopnejših cenah. Nove kose dobivajo vsak ponedeljek, torek, četrtek in petek, s tem pa garantirajo, da bomo svoj stil lahko pripeljali na višjo raven.
theoutnet.com

Foto: Unsplash

Mango Outlet

Mango Outlet je spletna trgovina, na kateri lahko najdemo znižane kose iz Mango kolekcije. Kolekcije, ki so na voljo tako na spletni strani kot tudi v trgovinah Mango, lahko v outletu najdemo po še cenejših cenah in si tako lahko privoščimo tudi kakšen kos, ki je drugače predrag.
mangooutlet.com

Dress-for-less

Spletni outlet Dress-for-less, na katerem lahko najdemo ekskluzivne znamke in oblikovalce s celega sveta. Gre za dizajnerski outlet, ki se specializira v modne kose, dostopne po normalnih cenah. Ves čas se trudijo iskati najboljše in cenovno razumne ponudbe v modnem svetu. Vsi izdelki so odlične kakovosti, z njihovimi kosi pa dobimo oblačila dobre kakovosti po ugodnih cenah.
dress-for-less.com

Foto: Unsplash

Fashionesta

Fashionesta.com je spletni outlet, v katerem predstavljajo dizajnerske znamke brez dizajnerske cene. So luksuzna spletna trgovina po dostopnih cenah. Ravnajo se po načelu "kvaliteta in ne kvantiteta. Znamke, ki jih ponujajo so: Armani, Alexander McQueen, Burberry, Cavalli, Dior, Dolce & Gabbana, Fendi, Gucci, Hugo Boss, Jimmy Choo, Kenzo, Marc Jacobs, Michael Kors, Moschino, Prada, Ralph Lauren, Stella McCartney, Versace, Yves Saint Laurent in mnoge druge.
fashionesta.com/en-eu

Threedifferent 

Italijanska spletna stran, ki na svetovno znane modne oblikovalce ponuja ogromne popuste in poskrbi, da si lahko tudi bolj luksuzne in bogate modne kose, privoščimo vsi modni navdušenci.
threedifferent.com

Foto: Unsplash

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika