Spletne modne trgovine z dostopnimi cenami, ki jih še ne poznaš

Klavdija Rupar 07.12.2018
Foto: Unsplash

Vse več ljudi se odloča za nakupovanje po spletu, saj se nam ne da več stati v vrstah za garderobo in blagajno. Spletne trgovine so enostavne, ugodne, pri večini pa nakup v nekaj dneh dobimo direktno na dom. Vedno več jih ima tudi zastonj poštnino. Spodaj smo pripravili spletnih trgovin, ki pošiljajo v Slovenijo.

Asos

Asos je prejel ogromno nagrad od večjih medijev kot so Cosmopolitan, Maxim in In Style. Lociran je v Londonu, na strani pa lahko najdemo ogromno različnih dobaviteljev "high street" trgovin. Poštnina je malce več kot 2 evra, če nakupimo nad 20 funti pa je poštnina brezplačna. Vračilo je brezplačno in še en nasvet: ko naročamo je bolje, da pustimo v funtih, saj bomo plačali manj.
asos.com

Foto: Asos

Monki

Monki je trendovska trgovina z normalno dostopnimi cenami, na kateri lahko najdemo različne stile, primerna pa je tudi za vse tiste, ki sicer ne sledijo vsakodnevno spreminjajočim se trendom. Poštnina v Slovenijo je 7 evrov, če naročimo nad 50 evri je poštnina zastonj.
monki.com

Foto: Monki

Next

Next je angleška trgovina, ki ima več kot 700 trgovin po vsem svetu, njihove izdelke pa lahko kupimo tudi preko slovenske spletne strani. Na njej lahko najdemo cenovno ugodne kose tako za ženske, moške kot tudi za otroke. Poštnina stane 3 evre, če naročimo nad 30 evri pa je zastonj.
next.si

Foto: Next

Boohoo

Zagotovo ena izmed spletnih trgovin, ki ima na voljo cenovno dostopno modo. Vsakodnevno dodajajo nove kose in stile, zato bomo zagotovo našli nekaj, kar nam bo všeč. Na strani lahko najdemo vse od športnih do bolj formalnih oblačil in vse od večjih do manjših številk. Večkrat imajo na voljo popuste, poštnina v Slovenijo pa stane le 5 evrov, vračila so brezplačna.
boohoo.com

Foto: Boohoo

Nobody's Child

Trgovina s hitro modo, ki jutrišnjo modo predstavi že danes. Njihove glavne točke so: kreativnost, dostopne cene in aktualni izdelki. Z nadzarovanjem procesov se trudijo, da bi naredili čim manj odpadkov, zato sami skrbijo za barvanje materialov, oblikujejo in producirajo svoje printe, oblačila pa izdelujejo v svojih tovarnah. Poštnina v Slovenijo je 7 funtov, nad 75 funti pa je brezplačna.
nobodyschild.com

Foto: Nobody

Oysho

Oysho predstavlja različne linije izdelkov: spodnje perilo, športna oblačila, pižame, kopalke, modne dodatke in obutev. Kolekcije predstavljajo udboje in kakovost obenem pa so stislke in modne. Poštnina je 4 evre.
oysho.com

Foto: Oysho

Arket

Je spletna trgovina, ki ponuja osnovne kose za ženske, moške, otroke in tudi dodatke za dom. Njihova misija so kakovostni, dobro izdelani izdelki, ki so dostopni čim širšemu številu ljudi. Poštnina v Slovenijo stane 7 evrov, nad 150 evri pa je brezplačna.
arket.com

Foto: Arket

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča