Top spletne vintage trgovine, ki dostavljajo v Slovenijo

Teja Korošec 05.06.2018
Foto:

Decades

Na spletni strani trgovine Decades iz Los Angelesa prednjači "neo vintage" moda, ki vključuje nekoliko mlajše kose izpred okoli 10 let. Kupimo lahko tako brezčasne svilene rute Hermès kot tudi kose novejših blagovnih znamk kot je Balenciaga. 

Farfetch

Foto: Farfetch

Farfetch je ena izmed bolj priljubljenih spletnih modnih trgovin in ponaša se tudi s posebno vintage ponudbo oblek in modnih dodatkov. Ta med drugim vključuje Gucci torbice z retro logotipom in nahrbtnike Louis Vuitton. 

Vintage Frames Company

Trgovina Vintage Frames Company nam bo prišla prav, ko si zaželimo nakupa retro, vendar še nikoli nošenih sončnih očal, za katere se specializira. Nanjo prisegata tudi zvezdnici Bella Hadid in Kendall Jenner. Cene očal se gibljejo med 100 in več tisoč evri, saj med njimi najdemo tudi prestižne znamke kot sta Dior in Gucci.

Preberite še: Pisane kopalke Wigglesteps premierno v Sloveniji

What Goes Around Comes Around

Foto: Farfetch

What Goes Around Comes Around je spletni raj za oboževalce torbic, ki ga rada obišče tudi Rihanna. Poleg vrste vintage kosov Chanela, trgovina navdušuje tudi s torbami Céline in oblačili drugih luksuznih znamk. 

Archive Vintage

V spletni trgovini Archive Vintage lahko brskamo med odlično ohranjenimi vintage oblačili in nakitom iz druge roke. Navdušila bo tudi ljubitelje znamke Chanel. Zelo všečno. Dobra novica je tudi, da vse predstavljene spletne trgovine omogočajo dostavo v Slovenijo. 

Izbor urednika