Volkswagen T-Roc Cabriolet – svež veter v segmentu športnih terencev

Matej Jurgele 21.06.2019
Volkswagen T-Roc Cabriolet – svež veter v segmentu športnih terencev

Volkswagen T-Roc Cabriolet na rastoči trg SUV-jev prinaša več življenjskega sloga. Izhaja iz funkcionalnosti, vozne dinamike in tehnologije modela T-Roc, ki je na trg prišel novembra 2017. Spomladi 2020 bo paleto priljubljenih križancev razširil T-Roc Cabriolet, model z zložljivo streho. 

V zgolj 9 sekundah

Model se ponaša s funkcionalnostjo in prinaša občutek svobode, hkrati pa je zmogljiv in udoben. Kakovostna platnena zložljiva streha se odpre v 9 sekundah – tudi med vožnjo pri hitrosti do 30 km/h. Ta CUV (Crossover Utility Vehicle) ima pri tem tudi vse znane odlike Volkswagnovih športnih terencev: višji sedežni položaj in številne možnosti individualizacije. Zasnovan je bil za podjetne ljudi, ki iščejo svobodo v vsakodnevnem življenju in tudi onkraj uhojenih poti. Križanec z odprto streho se bo uradno predstavil na mednarodnem avtomobilskem salonu (IAA) v Frankfurtu v Nemčiji od 12. do 22. septembra 2019. 

Za vsakega nekaj

Volkswagen je pri opremi poskrbel za jasne poudarke: kupec bo lahko izbiral med stilsko izvedbo Style in športno izvedbo R-Line. Za še bolj izražen stilski učinek je mogoče pri obeh izvedbah namesto serijskih 17-palčnih platišč izbrati do 19 palcev velika aluminijasta platišča.


Izvedba Style je namenjena kupcem, ki cenijo dizajn in individualnost Možnost izbire med skupno štirimi vrstami dekorativnih elementov, serijska ambientna osvetlitev, 17-palčna aluminijasta platišča Mayfield z lakirano površino in opcijski paketi usnjenih dodatkov v dveh barvnih različicah so kot nalašč zanje. Nivo opreme s serijskim infotainment sistemom Composition z vmesnikoma USB in Bluetooth ter spletnimi storitvami iz ponudbe We Connect poskrbi za usklajen celostni paket.


Izvedba opreme R-Line je dosledno športnega značaja, zato so vsebine paketov R-Line Exterieur in Interieur, ki so v T-Rocu na voljo opcijsko, pri tej izvedbi serijske. Športno zasnovo dodatno poudarjajo serijske meglenke, športna nastavitev podvozja in progresivno krmiljenje z uravnavanjem krmiljenja glede na hitrost vožnje. Posebnost so prilagojeni športni sedeži z integriranim vzglavnikom in specifičnimi sedežnimi prevlekami v kombinaciji tekstila in usnja ter logotipom R-Line.Serijska, električno nastavljiva ledvena opora pripomore k večjemu udobju, izbira med različnimi barvami dekorativnih elementov pa omogoča individualno oblikovanje.

Več na: volkswagen.si

Fotogalerija

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča