Najboljše komedije leta 2019

Gabrijela Vrbnjak 11.05.2019
Foto: IMDb

Booksmart

Booksmart je "ženska" različica filma Superbad (Super hudo) iz leta 2007. Uspešni najstnici Amy (Kaitlyn Dever) in Molly (Beanie Feldstein) se odločita, da se bosta noro zabavali še zadnjo noč, preden se v jeseni odpravita v šolo Ivy League. Komedija Booksmart je režijski prvenec Olivie Wilde, v ZDA bo na filmskih platnih na voljo od 24. maja 2019.

Men in black international

Poleti (13. junija 2019) se obeta nov del Men in black (Možje v črnem: Globalna grožnja), s Chrisom Hemsworthom in Tesso Thompson v glavnih vlogah. Če bo njuna komična kemija podobna kot v filmu Thor, potem je smeh zagotovljen.

Drunk parents

Znana igralca Salma Hayek in Alec Baldwin v filmu Drunk parents igrata moža Franka in ženo Nancy, ki začneta z garažno razprodajo, da bi poplačala za kolidž svoje hčerke. Vse bi bilo v redu in običajno, če se garažna razprodaja ne bi zavlekla v zabavo pozno v noč.

What men want

Ameriška romantična komedija, What men want, je predelava komedije iz leta 2000, z Melom Gibsonom na čelu, What women want (Kaj ženske ljubijo). Igralka Taraji P. Henson v glavni vlogi dela v športni industriji, kjer prevladujejo moški. Ko popije magično tekočino, lahko sliši moške misli, kar so bodisi sanje vsake ženske ali njena nočna mora. A to moč se odloči uporabiti za dober namen.

Little

Vsi se spomnimo Tom Hanksove filmske klasike Big (Velik) iz leta 1988. Film Little je obrnjena formula: namesto da bi se otrok zbudil v odraslem telesu, da bi se naučil nekaj dragocenih življenjskih lekcij, se odrasla ženska (Regina Hall) preoblikuje nazaj v svojo 13-letno sebe (Marsai Martin), da se nauči, kako bolje živeti svoje življenje.

Isn't it romantic

Isn't it romantic je satirična romantična komedija, v kateri blestita Rebel Wilson in Priyanka Chopra ter seveda tudi Liam Hemsworth. Lik Rebel Wilson se po nesreči prebudi v življenje, podobno dejanski romantični komediji in mora ugotoviti, kaj za vraga se dogaja.

The Hustle

Rebel Wilson nastopa v glavni vlogi tudi v komediji The Hustle ali Prevarantki, v kateri se skupaj z Anne Hathaway spajdašita in zarotita proti vsem moškim, ki so jima kadarkoli storili kaj slabega. Začetek predvajanja filma je 10. maj, v slovenske kinematografe pa film prihaja 16. maja 2019.

Long shot

Charlize Theron kot Charlotte in Seth Rogen kot Fred sta v komediji Long shot nekako postala dejanski "couple goals". Charlotte se pripravlja na politično kampanjo kot predsedniška kandidatka in se odloči zaposliti novinarja in kolumnista Freda Flarsky-ja (Rogen) kot svojega govorca. Seveda pa je pri tem tudi ljubezenski zaplet.

Fighting with my family

Fighting with my family temelji na smešni in na čase grenki resnični zgodbi profesionalne wrestling športnice Saraye "Paige" Bevis (v filmu jo igra Florence Pugh), ki je odraščala v družini poklicnih rokoborcev in je leta 2014 zmagala na WWE Divas prvenstvu.


Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča