Majske filmske novosti v naših kinematografih

Anja Mrevlje 29.04.2019
Prevarantki

ZAPELJI ME, ČE MOREŠ (Long Shot)
romantična komedija
V Koloseju od 2. maja 2019.

On je politični novinar s talentom za vse, kar prinaša težave. Ona je najboljša diplomatka v državi s talentom za … pravzaprav karkoli. Ko se Fred odloči, da se bo ponovno zbližal s srednješolsko simpatijo, ki je bila pred leti njegova varuška, jo navduši s humorjem in mladostniškim idealizmom. Žal pa lahko njegova brezskrbnost uniči njeno kariero pot, ki je tik pred pomembno prelomnico. 

ČISTA ZLOBA  (Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile)
biografski kriminalni triler
V Koloseju od 3. maja 2019.

Zac Efron je Tedy Bundy - eden najbolj razvpitih serijskih morilcev vseh časov, katerega življenjsko zgodbo bomo tokrat spoznali iz perspektive njegove dolgoletne punce Liz (Lily Collins), ki je več let zanikala obtožbe proti Bundyju in mu slepo verjela, da so neresnične. Končno pa ga je prav ona predala policiji. Tako Liz kot ves preostali svet pa je potem, ko je Bundy  iz zapora nekajkrat celo pobegnil, za resnični obseg njegovih številnih strašnih zločinov izvedel šele tik pred njegovo smrtjo na električnem stolu.

GRDE LUTKE: POPOLNO NEPOPOLNE (UglyDolls)
animirana pustolovščina

V Koloseju od 9. maja 2019

Grde lutke so osrednje junakinje animirane pustolovščine, v kateri se svobodnega duha in nenavadnega izgleda soočajo s tem, kaj pomeni biti drugačen, se boriti z željo po ljubezni in na koncu odkriti svojo resnično identiteto in vrednote, ki štejejo največ.

BEN SE VRAČA (Ben is Back)
drama

V Koloseju od 9. maja.

Devetnajstletni odvisnik Ben Burns se za božič nepričakovano vrne domov. Njegova mama Holly je presrečna, da ponovno vidi sina, a hkrati zaskrbljena, da ne bo uspel ostati trezen. Tudi Benova nezaupljiva sestra Ivy in zdravorazumski očim Neal se bojita, da bo Ben v njihovo življenje kot že ničkolikokrat vnesel nemir. Holly mu za praznike dovoli ostati doma, a pod pogojem, da bo naslednjih 24 ur nadzorovala vsak njegov korak. 

JOHN WICK 3: PARABELLUM (John Wick: Chapter 3 - Parabellum)
akcijski triler

V Koloseju od 16. maja 2019

Legendarni plačani morilec John Wick je na begu zaradi umora člana mednarodnega združenja atentatorjev. Nagrada za njegovo življenje je vrtoglavih 14 milijonov dolarjev, zato hitro postane zaželena tarča in nekdo, ki ga išče ves svet.

PREVARANTKI (The Hustle)
komedija

V Koloseju od 16. maja 2019

Prevarantki vsaka na svoj način od moških izvabljata denar. Ena je specializirana za manjše prevare, druga pa se zadeve loti na višjem nivoju in tudi za večje denarje. Potem ko se po naključju srečata, začneta sodelovati - prva se uči trikov od bolj izkušene kolegice, kmalu pa začneta tekmovati med seboj. Njuna tarča je naiven tehnološki milijarder in njegovo bogastvo.

BLEŠČEČI RAKCI (The Shiny Shrimps)
komedija

V Koloseju od 23. maja 2019

Olimpijski šampion v vaterpolu na koncu svoje kariere napravi usodno napako, zato mora za kazen začeti trenirati skupino amaterskih vaterpolistov imenovano Bleščeči rakci. Njihov cilj je en sam: kvalificirati se na gejevske igre, ki potekajo na Hrvaškem. Ker pa jih bolj zanima zabava, kot pa samo tekmovanje, je pred trenerjem težka preizkušnja, obenem pa priložnost, da odkrije svet, ki bo pretresel njegova prepričanja.

GODZILA II: KRALJ POŠASTI (Godzilla: King of the Monsters)
akcijski

V Koloseju od 30. maja.

Starodavne pošasti, za katere so mnogi mislili, da so samo miti, se ponovno dvigajo. In ne le to - intenzivno si prizadevajo za prevlado nad človeštvom. Vprašanje je, ali je soobstoj pošasti in ljudi sploh možen in zdi se, da je človeška vrsta močno ogrožena. Kriptozoološka agencija Monarch se sooča z množico uničujočih pošasti, vključno z mogočnim Godzilo, ki se spopade z Mothro, Rodanom in njegovim končnim nasprotnikom, triglavim kraljem Ghidorahom. 

Več filmskih novosti, ki maja prihajajo v naše kinematografe si oglejte na kolosej.si.

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča