Hotel in restavracija Dolenj’c - tisti občutek, ko ne želiš oditi …

CITYLIFE 25.09.2021
hotelhdrgb1-1

Hotel stoji na izjemno zanimivi lokaciji ob avtocesti, ki povezuje Ljubljano in Zagreb. Pritegnil vas bo že ob prvem pogledu in nemudoma boste želeli zaviti na izvoz Novo mesto – zahod. Zakaj? Če ne vi, bodo otroci na zadnjih sedežih vašega avtomobila zavpili: “Letalooooo!”

Tako je, pred hotelom se bohoti pravo potniško letalo Bombardier CRJ900, ki v dolžino meri veličastnih 35 metrov. Opazi ga vsakdo, otroci pa so navdušeni nad njegovo barvito poslikavo. Kakšne načrte imajo lastniki hotela s tem letalom v prihodnje, naj zaenkrat ostane še skrivnost. 

Pa vendarle ne mislite, da je Hotel Dolenj’c “le” hotel. Je prostor, v katerem se prepletajo niti gurmanskih užitkov, aromatične kave, dogodkov, zabave in bowlinga in ki obenem omogoča za vse družine najpomembnejše: vaši otroci so v “vidnem polju”. Nas so prepričali že s prijetnim ambientom kavarne, v kateri smo sproščeno klepetali ob omamno dišeči kavi, a vseeno smo se pozanimali tudi o ostali ponudbi.

Postregli vam bodo z raznovrstnimi jedmi iz svežih, lokalno pridelanih sestavin, pice bodo spečene v pravi krušni peči, da ne omenjamo veselja vaših brbončic, ko boste zagrizli v neverjetno okusne burgerje, po katerih so znani daleč naokoli. S ponudbo slaščic ne skoparijo – navdušijo namreč še tako zahtevnega sladokusca.
Hotel Dolenj’c je sožitje udobja, barvnih skladnosti, minimalizma in tehnološke dovršenosti. Gostom je na voljo kar 33 izredno svetlih, prostornih in moderno opremljenih sob. Prijetni naravni materiali, kakovostne vzmetnice ter blazine in pohištvo v pastelnih tonih nudijo udobje, ki ga potrebujete za največjo mero sprostitve na svojem oddihu.

Poslovnim gostom so na voljo sodobno opremljene konferenčne zmogljivosti in prijetno urejeni prostori za mala in velika poslovna srečanja, kongrese, izobraževanja, predstavitve in seveda team buildinge. In ne skrbite, pred hotelom vas vedno čaka brezplačno parkirno mesto.

V hotelu vam je na voljo sodobno opremljen bowling s štirimi stezami – idealna zabava za družine ali druženje s prijatelji. Tudi okolica ponuja raznoliko in bogato ponudbo dejavnosti: srečanje s konji, vožnjo s kočijo, supanje, vožnjo s kajaki, ribolov, pohodništvo (še posebej priljubljena je Trška gora), Golf Otočec za ljubitelje golfa je oddaljen le 4 kilometre, v bližini pa so tudi termalni bazeni.

Pridite, preverite in odletite navdušeni. 

BON20&21 do 31. decembra 2021 lahko v Hotelu Dolenj’c unovčite za vse – hrano, pijačo, namestitev in tudi bowling. 

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika