Hotel Majer'ca v pri Bohinjskem jezeru

Klavdija Rupar 04.02.2021
232733399

Pri Bohinjskem jezeru najdemo kar nekaj namestitev, danes pa vam bomo predstavili Hotel Majer'ca, butični hotel, ki se je odprl leta 2019. Od Bohinjskega jezera je oddaljen 300 metrov in je izredno impresiven, prav tako kot narava, ki ga obdaja.Hotel, ki stoji v kraju Stara Fužina, je produkt sodelovanja naših slovenskih arhitektov in oblikovalcev, s svojo edinstveno in premišljeno zasnovo pa predstavlja mešanico modernosti in tradiconalnih običajev te regije. Poudarek je na naravnih materialih, zato v notranjosti in zunanjosti prevladuje les, ki se popolnoma prilega naravnemu okolju kraja, kjer se nahaja.

Prostorne in zračne sobe so urejene minimalistično in moderno, v lesenih detajlih pa prevladujejo beli in sivi odtenki. Vsaka soba ima tudi pisane tapete z motivom narave. Velika hotelska soba in balkoni v sobah so še en čudovit dodatek, ki vam omogočajo zajtrk na prostem, branje knjige ali preprosto sproščanje. Hotel ima štiri zvezdice in je 7 km oddaljen od vodnega parka & wellnesa Bohinj.

Hotel ima tudi restavracijo, v kateri uporabljajo samo naravne in lokalne sestavine ter lokalne recepte s sodobnim pridihom.  Restavracija je odprta za vsakogar in ne le za goste hotela.

Če boste poleti imeli možnost obiskati Bohinj, je hotel Majer'ca kot nalašč za oddih in sprostitev.


Fotogalerija

Foto: booking Foto: booking Foto: booking Foto: booking Foto: booking Foto: booking Foto: booking Foto: booking Foto: booking Foto: booking

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča