DODATNI ŠOV HOT WHEELS – MONSTER TRUCKS LIVE V LJUBLJANI

CITYLIFE 15.03.2022
2022-02-28-hotwheels

Največje svetovno prireditveno-koncertno podjetje Live Nation in podjetji Raycom-Legacy Content Company in Charm-Music, v sodelovanju z Mattel, Inc., prihajajo v Evropo z novo, že 5. evropsko turnejo Hot Wheels - Monster Trucks Live Tour. V okviru te bodo prvič v zgodovini obiskali Slovenijo s povsem novimi tovornjaki! Že 26. marca 2022 se bo karavana izjemno atraktivnih predelanih tovornjakov in njihovih točk ustavila tudi v Ljubljani, v Areni Stožice

Zaradi izjemnega interesa pa so se organizatorji odločili, da bodo dodali še en šov, v nedeljo 27. marca 2022 ob 11.30! 

Prodaja vstopnic se je spet povzpela na prvo mesto spletne prodajne lestvice Eventima in organizatorji verjamejo, da bodo tako omogočili vsem ljubiteljem vrhunske družinske visokooktanske zabave, ki ji ni para, da si bodo lahko ogledali največje in najboljše tovornjake na spektaklu Hot Wheels – Monster Trucks Live!


Predprodaja vstopnic za ta izjemni spektakel že poteka! Vstopnice so na voljo na www.eventim.si in na vseh pooblaščenih prodajnih mestih! Otroške vstopnice so že od 17,60 evra, na voljo pa so tudi posebne VIP vstopnice, ki vam omogočajo še bolj popolno doživetje. Število teh je zelo omejeno! Pred vsakim dogodkom bo na voljo tudi čas za Crash Zone, na katerem si bo lahko omejeno število obiskovalcev ogledalo vozila na samem prizorišču, v parterju!   

Hot Wheels Monster Trucks Live prihaja v Evropo in prvič v Slovenijo z več tovornjaki kot kadarkoli doslej! Povsem novi Mega Wrex tovornjak je kar 12 metrov dolga struktura, ki spominja na dinozavra in jo poganja kar 1.800 konjskih moči. Takšen z lahkoto pomete s konkurenco. Ta spektakularni tovornjak bo na turneji naslednje leto zagotovo vaš najljubši! Oboževalci zabav bodo imeli priložnost doživeti Bigfoot Midwest Madness ™, ki je nastal kot plod sodelovanja Hot Wheels in Bigfoot Collaborations ®. Race Ace ™ se bo s prepoznavnimi plameni znamke Hot Wheels prav tako pridružil evropski turneji.


Na spektaklu pa bodo tudi posebne atrakcije: goltalec avtomobilov, goreči in transformirajoči se robot Megasaurus, kot tudi motokrosistične Freestyle zvezde! Na izjemnem in navdušujočem avtomobilskem šovu boste videli tudi ikonične Hot Wheels akrobacije, skoke in spektakularne padce “Pošastnih tovornjakov” med tekmovalnimi porazi, zmagami in boji, ki so izjemna paša za oči prav za vse njihove oboževalce.  


Med evropsko turnejo bodo obiskovalci imeli ekluzivno možnost videti resnične različice Hot Wheels monster truck igrač, vključno z izjemno priljubljenimi: Bone Shaker ™, Tiger Shark in Demo Derby. 

Dogodki pa so znani tudi po popularni Crash Zone Pre-Show zabavi; ta se prične 2,5 ure pred vsakim šovom. To je hkrati edinstvena priložnost, da lahko stopite v areno in si ogledate od blizu te neverjetne strukture in veličino Hot Wheels Monster Trucks! Ta dan boste lahko tudi doživeli več s posebnimi adrenalinskimi VIP paketi, ki vsebujejo poleg odlične pozicije za spremljanje tega spektakla, tudi vodeno turo po Monster Truck šovu, darila in še mnogo več. Več informacij je na voljo na vipnation.eu/hotwheelsmonstertruckslive.

Več na:  www.hotwheelsmonstertruckslive.com
Povezava do dogodka na Facebooku.

PREDPRODAJA VSTOPNIC: www.eventim.si in vsa pooblaščena prodajna mesta po Sloveniji.

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika