Hot Wheels Monster Truck Live prvič v Sloveniji

CITYLIFE 19.01.2022
hotwheelsmonsterlive

Največje svetovno prireditveno-koncertno podjetje Live Nation in podjetji Raycom-Legacy Content Company in Charm-Music, v sodelovanju z Mattel, Inc., prihajajo v Evropo z novo, že 5. evropsko turnejo Hot Wheels - Monster Trucks Live Tour. V okviru te bodo prvič v zgodovini obiskali Slovenijo s povsem novimi tovornjaki! Ta priljubljena svetovna zabava za vso družino bo na evropska tla stopila 3. januarja 2022 v Glasgowu v Veliki Britaniji, pot pa bo nadaljevala po mnogih evropskih državah; 26. 3. 2022 se bo karavana izjemno atraktivnih predelanih tovornjakov in njihovih točk ustavila tudi v Ljubljani, v Areni Stožice!

Vstopnice so na voljo na www.eventim.si in na vseh pooblaščenih prodajnih mestih! Otroške vstopnice so na voljo že od 17,60 evra! Na voljo so tudi posebne VIP vstopnice, ki vam omogočajo še bolj popolno doživetje. Število teh je zelo omejeno! Pred vsakim dogodkom bo na voljo tudi čas za Crash Zone, na katerem si bo lahko omejeno število obiskovalcev ogledalo vozila na samem prizorišču, v parterju! 

Hot Wheels Monster Trucks Live prihaja v Evropo in prvič v Slovenijo z več tovornjaki kot kadarkoli doslej! Povsem novi Mega Wrex tovornjak je kar 12 metrov dolga struktura, ki spominja na dinozavra in jo poganja kar 1.800 konjskih moči. Takšen z lahkoto pomete s konkurenco. Ta spektakularni tovornjak bo na turneji naslednje leto zagotovo vaš najljubši! Oboževalci zabav bodo imeli priložnost doživeti Bigfoot Midwest Madness ™, ki je nastal kot plod sodelovanja Hot Wheels in Bigfoot Collaborations ®. Race Ace ™ se bo s prepoznavnimi plameni znamke Hot Wheels prav tako pridružil evropski turneji.

Na spektaklu pa bodo tudi posebne atrakcije: goltalec avtomobilov, goreči in transformirajoči se robot Megasaurus, kot tudi motokrosistične Freestyle zvezde! Na izjemnem in navdušujočem avtomobilskem šovu boste videli tudi ikonične Hot Wheels akrobacije, skoke in spektakularne padce “Pošastnih tovornjakov” med tekmovalnimi porazi, zmagami in boji, ki so izjemna paša za oči prav za vse njihove oboževalce.

Med evropsko turnejo bodo obiskovalci imeli ekluzivno možnost videti resnične različice Hot Wheels monster truck igrač, vključno z izjemno priljubljenimi: Bone Shaker ™, Tiger Shark, V 8 Bomber ™ in Demo Derby. 

Dogodki pa so znani tudi po popularni Crash Zone Pre-Show zabavi; ta se prične 2,5 ure pred vsakim šovom. To je hkrati edinstvena priložnost, da lahko stopite v areno in si ogledate od blizu te neverjetne strukture in veličino Hot Wheels Monster Trucks! Ta dan boste lahko tudi doživeli več s posebnimi adrenalinskimi VIP paketi, ki vsebujejo poleg odlične pozicije za spremljanje tega spektakla, tudi vodeno turo po Monster Truck šovu, darila in še mnogo več. Več informacij je na voljo na vipnation.eu/hotwheelsmonstertruckslive.

“Upamo, da bodo starši in otroci še naprej navdušeni tudi s Hot Wheels Monster Trucks Live,” je dejala Julie Freeland, senior direktorica v Mattelu. “Franšiza, ki je zelo uspešna pri vzpodbujanju raziskovalnega duha pri otrocih, je omogočila družinam, da skupaj delijo ljubezen do Hot Wheels in komaj čakamo, da bomo to pomlad pripeljali turnejo v nova evropska mesta.”

Senior Vice President Touring, International Music, Live Nation, Tim McWilliams je dejal: “Kot največje podjetje za zabavništvo na svetu, smo bili del mnogih neverjetnih dogodkov, a smo še posebej vzhičeni z delom na projektu Hot Wheels Monster Trucks Live, ki združuje navdušujoče, družinsko usmerjene spektakle z ikonično znamko Hot Wheels.”

“Doživeli smo uspeh brez primere leta 2020, ko smo pripeljali povsem prvo Hot Wheels Monster Trucks turnejo do oboževalcev”, je dejal Ken Hudgens, predsednik in CEO podjetja Raycom-Legacy Content Company. “Navdušeni smo z nadaljnjim sodelovanjem z Live Nation, z rastjo naše globalne prisotnosti in vključevanja novega občinstva v neprimerljivo zabavo ob poglobljeni izkušnji Hot Wheels.”  

Več na:  hotwheelsmonstertruckslive.com

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča