Čudoviti kavni lončki za na pot Smartiful

Helena Peterlin 17.10.2021
smartiful0242

Inovativen, pameten in lep - to je kavni lonček za na pot Smartiful. Tako lonček kot tudi pokrov z navojem sta narejena iz naravnega materiala (bambusova, pšenična in koruzna vlakna), tako da vam ni potrebno skrbeti, da bi se vam vaš najljubši napitek med uporabo polil, tako kot se to večkrat zgodi pri lončkih s silikonskimi pokrovčki. Je nepogrešljiv modni dodatek za vsakega ljubitelja kave in lepega dizajna. Je za vse tiste, ki imajo smisel za stil in hkrati iščejo uporaben in lep kavni lonček. Izbirate lahko pa med dvema različicama: navadna in premium verzija (posebni patenti).

Ni samo odlično darilo za ljubitelje kave in čaja, temveč tudi lepo poslovno darilo, saj lahko nanj dodamo logotip podjetja. Spodbujamo koncept 3R (zmanjšati, ponovno uporabiti, reciklirati), ki zagotavlja boljši način življenja tako za nas kot tudi za naše okolje. Z majhnimi koraki se daleč pride. S tem, ko vašim strankam in poslovnim partnerjem podarite trajnostni izdelek, sporočate, da je vaše podjetje okoljsko in družbeno odgovorno. Prav tako kot posamezniki to sporočate svoji okolici.

KRATKO O BLAGOVNI ZNAMKI IN KONCEPTU:
Definicija Smartiful ženske: pametna in lepa ženska, zgrajenih iz afirmacij in ljubezni do sebe, ki nadgrajuje svoje življenje in inspirira druge, da naredijo isto.
Smartiful je self-care skupnost, ki poudarja kako pomemben je čas, ki ga nameniš sebi in kako pomembna je ljubezen do sebe. Namen skupnosti je, da te spodbudi, navduši in ti da nekaj motivacije, da spoznaš svet znotraj in zunaj sebe in s profila odideš s kakšno novo koristno informacijo, ki ti lahko pomaga pri premagovanju ovir v vsakdanjem življenju. Je kot nekakšen vodič kako si vzeti čas zase in najti svoj notranji mir in kot pravi ustanoviteljica .. da je tudi sama imela obdobje, ko se je borila z anksioznostjo in tesnobo, in če s svojimi nasveti in spodbudo lahko pomaga vsaj eni osebi, je to že dovolj. Želi, da se vsake toliko opomnimo, da se je potrebno ustaviti in si vzeti čas za kavo.

Smartiful je izpeljanka iz besed smart (pameten) in beautiful (lep) in razbija stereotip, da pamet in lepota ne gresta skupaj. Mi vam dokazujemo, da gresta. In prav tako vam to dokazujejo izdelki Smartiful. Blagovna znamka Smartiful je znamka z jasno podobo višjecenovnih izdelkov odlične kakovosti in privlačnega videza. Ponuja stilske in okolju prijazne lifestyle izdelke. Današnji trendi so vse bolj usmerjeni in fokusirani v stilske, sofisticirane, personalizirane in unikatne proizvode. Tako je za večino kupcev na današnjem trgu privlačno nekaj, kar že obstaja, vendar ni običajnega videza, ampak predstavlja drugačno – izboljšano različico proizvoda. Blagovna znamka Smartiful ponuja prav to. Celotni koncept izdelkov Smartiful se vrti okrog eko materialov, ki so »varni za ljudi in varni za okolje«.

Več na smartiful.net!Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča