V Maxiju odprli prvo trgovino Lindt v Sloveniji

CITYLIFE 19.09.2023
lindtmaxigourmetmarket

Trgovina ponuja široko paleto luksuznih čokolad Lindt, vključno s pralinami, čokoladnimi tablicami in bonbonierami. Lindtovi mojstri čokolade skrbno ustvarjajo najboljše in najbolj elegantne čokoladne mojstrovine že več kot 175 let. Njihove najbolj prepoznavne kreacije so med drugim Lindor praline z mehko, topljivo sredico, skrbno pripravljena mešanica kakava v Lindt Excellence temnih čokoladnih tablicah in ikonični božični Lindt medvedek. V trgovini je na voljo tudi Lindor pick & mix, kjer si iz bogate ponudbe številnih okusov sami izberete svoje najljubše kroglice.

otvoritev trgovine lindt v maxi marketu 32otvoritev trgovine lindt v maxi marketu 36otvoritev trgovine lindt v maxi marketu 26

Lindt – vrhunska čokolada že skoraj 175 let

Čokolade Lindt so po vsem svetu znane po svojem neprimerljivem, edinstvenem okusu in nežni, topljivi teksturi. Ustvarjanje tako vrhunske čokolade je umetnost, ki zahteva strokovno znanje, dolgoletne izkušnje in predanost kakovosti. Začetki podjetja Lindt & Sprüngli segajo v leto 1845, ko so Lindtovi mojstri čokolade razvili in izpopolnili svoje edinstvene skrivne recepte, pri čemer jih je vodila strast do ustvarjalne odličnosti. Postopek izdelave Lindt čokoladnih mojstrovin se prične s skrbnim izborom najboljših surovin in sestavin najvišje kakovosti. Lindt & Sprüngli je tako eden izmed redkih proizvajalcev čokolade, ki skrbno nadzoruje vsak korak proizvodnega procesa "od zrna do tablice".

otvoritev trgovine lindt v maxi marketu 41otvoritev trgovine lindt v maxi marketu 109

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča