Bicikliraj z Mannerjem

CITYLIFE 28.08.2020
MANNER

Kolesarjenje po   udobnih kolesarskih poteh polnih užitkov do športnih izzivov gorskega kolesarjenja bo z Mannerjem  potekalo po Avstriji iz Gradiščanske (Burgenland), preko Štajerske (Steiermark), Koroške (Kärnten), dežele Salzburg (Salzburger Land)  vse do Tirolske (Tirol) Online nagradna igra

Od maja do konca septembra septembra je na spletni strani na www.manner.com  vsake tri tedne objavljena nova nagradna igra. Vsakič, ko boste pravilno odgovorili na vprašanje, boste sodelovali v žrebanju za eno izmed sedmih kolesarskih dopustov za poletno sezono 2021. Skupaj bodo izžrebali  7 dopustov za  4 odrasle ali 2 odrasla in 2 otroka do 12 let za 5 dni oz. 4 nočitve s polpenzionom v hotelih s 4*- vključno z atraktivno dodatno ponudbo kolesarjenja. 

Partnerji Manner - kolesarske ture so:

Ni poletja brez kolesarskih tur in ni kolesarskih tur brez Manner napolitank

Ljudje, ki uživajo v kolesarjenju menijo, da so najboljši trenutki kolesarjenja prav vmesni počitki, kjer pa nikoli ne smejo manjkati Mannerjeve originalne napolitanke. Sladek roza kvadrat je priročen tako za v male žepe na kolesu, kakor tudi za v mini nahrbtnike. Nepogrešljive so takrat, ko pri kolesarjenju zmanjka moči, saj nam v vsakem trenutku lahko dvigne energijo, pa naj bo to na športnih turah v gorah, ob morju ali med udobnim ogledom znamenitosti. Ne glede na to ali smo z družino, prijatelji ali sami, vedno naj nas spremlja moto: Manner imamo radi  – na najlepših mestih Avstrije!

Že danes lahko sanjamo o naslednjem dopustu v Avstriji

„Prav v teh izzivov polnih časih kot so sedaj, je posebej lepo potrošnikom dati upanje v prihajajoči počitniški užitek v Avstriji. In tu seveda ne smejo manjkati Manner napolitanke. Zahvaljujoč Mannerjevem dolgoletnem partnerju „Österreich Werbung“ in vsem sodelujočim zveznim deželam, partnerjem in podjetjem, se zelo veselimo, da nas bo tema kolesarjenja, še nekaj časa povezovala.“, pravi Ulf Schöttl, vodja marketinga, Josef Manner & Comp. AG.

 

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča