6 pomladnih modnih kosov, ki jih moramo imeti v svoji omari

Gabrijela Vrbnjak 15.04.2019
Foto: Zara

Modni kosi, ki jih potrebujemo, da bomo kos pomladi, ki zagotovo prihaja, so lahek plašč ali trench coat, sončna očala, jopič ali blazer, torbica in čevlji ter nakit.

Lahek plašč - trench coat

Trench coat je klasika z razlogom. Plašč je vsestranski, eleganten in primeren za nepredvidljivo pomlad. Za prehod med zimskim in poletnim obdobjem je plašč v svetlih odtenkih z daljšo ali krajšo dolžino odlična izbira.

Foto: Nordstrom

Modna sončna očala

Dajmo svojemu obrazu piko na i s skrbno izbranim okvirjem sončnih očal - pazimo, da zares pristaja našim obraznim potezam. In nastavljanje sončnim žarkom se lahko prične!

foto: Marella

Blazer

Odprt, rahlo prevelik jopič ali blazer je prav tako eden izmed nujnih pomladnih kosov. Oblečemo ga lahko med tednom za v službo ali s kavbojkami ob koncu tedna - v obem primerih deluje enako dobro.

foto: Arket

Torbica in čevlji

Zaookrožena oblika torbic je letos še posebej v trendu. To pomlad so in nevtralne barve, ki se podajo k vsem kosom oblačil - od bele, pastelne do temnih barv, kot sta temno modra in črna barva. O modnih pomladnih čevljih pa preberite več na: citylife.si/lifestyle/kaj-obuti-to-pomlad

Foto: Stradivarius

Pomladni nakit

Če želimo svoj stil popestriti z nakitom, s pomladnimi uhančki nimamo kaj zgrešiti. Odločimo se lahko za ujemajoči se par ali, če smo bolj drzni, poizkusimo z neusklajenim kompletom.

Fotogalerija

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča