Trendovska pomladna obutev za moške

Gabrijela Vrbnjak 26.04.2019
Foto: Zara

Izbor moške pomladne obutve vključuje tako elegantne kot udobne čevlje, od klasičnega usnja do semiša. Za piko na i lahko izberemo čevlje s koničastimi zaključki in zaponkami, ali pa ostanemo zvesti unikatnim printom in vedno udobnim supergam.

Mehki čevlji, ki dihajo, s pleteno strukturo omogočajo brezskrbno celodnevno nošenje. Vse od dolgega dneva v pisarni do zabavnega večera bomo lahko z njimi dobro izgledali in se počutili odlično.

foto: Nordstrom

V modi za moško pomlad so tudi mokasini in jadralni ali boat čevlji. Trend, ki ostaja, so tudi Chelsea škornji. Vsakodnevno jih lahko dopolnjujemo s športno elegantnimi hlačami in jeansem. Za toplejše dni in vstop v poletje pa bodo letos na vrsti sandali z navdihom Teva dizajna in modni natikači.

Fotogalerija

moška pomladna obutevmoška pomladna obutevmoška pomladna obutevmoška pomladna obutevmoška pomladna obutevmoška pomladna obutevmoška pomladna obutevmoška pomladna obutevmoška pomladna obutevmoška pomladna obutevmoška pomladna obutevmoška pomladna obutevmoška pomladna obutevmoška pomladna obutevmoška pomladna obutevmoška pomladna obutev

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča