Pomladni trendi v Weekend Max Mari

CITYLIFE 28.03.2019
Pomladni trendi v Weekend Max Mari

Nova pomladna kolekcija Weekend Max Mara predstavlja tematska popotovanja od Azije pa vse do Kube, kar je združeno v lahkotnosti materialov in barvitosti pokrajine. Prevladujejo naravni zemeljski odtenki v kombinaciji barve neba, indigo modre in smaragdno zelene. 

Kolekcija z nazivom "Cuban Touch" nas je popeljala v šarmantno atmosfero ter barvitost kubanskih hiš in njihov vrtov.

Letošnjo pomlad je nekaj posebnega tudi kolekcija "Nuntucket", pri kateri je sodeloval eden najbolj znanih ameriških notranjih oblikovalcev, Anthony Baratta, ki je združil nevtralne in pastelne barve s poslikavami čudovitih potonik.

Foto: Weekend Max Mara

Kot velika ljubiteljica oblek si je Pika Zrim - The50thAvenue  za ta dogodek izbrala črno-belo potiskano svileno obleko (na sliki), ki jo lahko nosimo v kombinaciji s supergami, natikači, salonarji, škornji, z usnjeno ali jeans jakno in seveda s trendom letošnje pomladi – lahkim plaščem, ki naj bi bil "must-have" v omari vsake ženske.

Vsako leto me vedno znova prevzame njihova kolekcija, ki je vedno sofisticirana, ženstvena in elegantna. Materiali so različni, a ohranjajo vso svojo prefinjeno mehkobo, lahkotnost in kakovost.

Kratki uvodni predstavitvi kolekcij in možnih kombinacij, ki sem jih udeleženkam prikazala z menjavo različnih kosov oblačil in obutve Weekend Max Mara, so v družbi hladne radgonske penine in makronov iz slaščičarne Zvezda sledili prijetno druženje ljubiteljic mode, pomerjanje oblačil in nakupovanje. Dobre pozitivne ženske energije in smeha ni manjkalo, zato nestrpno čakamo nov modni klepet pred začetkom poletja.

Fotogalerija

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča