Zabavne aktivnosti, ki jih lahko počnete v karanteni

Klavdija Rupar 23.10.2020
play-stone-network-networked-interactive-163064

Pa smo dočakali še drugi val koronavirusa, ki nas bo ponovno zaprl v naše domove in onemogočil druženje z ostalim svetom. Pred vrati so tudi jesenske počitnice, ki jih bodo otroci tokrat namesto med zabavnimi aktivnostmi morali preživeti zaprti v stanovanje. A da ne bo vse tako črnogledo, smo vam pripravili seznam zabavnih aktivnosti, ki jih lahko počnete v karanteni.

Udeležite se brezplačnega fotografskega tečaja

Vsekakor smo v obdobju, ki se ga ne bomo pretirano radi spominjali, a vseeno gre za zgodovinsko zadevo. Udeležite se fotografskega tečaja, ki jih prirejajo Nikon, Fujifilm in Adobe Photoshop ter dokumentirajte trenutno stanje. 


Sanjarite o naslednjem potovanju

Ogromno potovanj je bilo letos odpovedanih a fantaziranje o prihajajočih potovanjih je vsekakor v času karantene več kot primerno. Poiščite fotografije čudovitih krajev po svetu, udeležite se virutalnih ogledov muzejev ali virtualnih walking tourov po večjih svetovnih mest.

Pripravite virutalno Martinovanje

Martinovanje bo letos skoraj zagotovo odpovedano, a zakaj ga ne bi ustvarili virtualno? Nakupite najljubša vina, povabite prijatelje preko Zooma, kupite za zraven še prigrizke in si nazdravite ter ostanite zdravi.

Oglejte si ikonične glasbene festivale na YouTubu

Koncerti, turneje in festivali po celem svetu so bili odpovedani po vsem svetu in nihče ne ve, kdaj se bodo nadaljevali. A vseeno si lahko krajšate čas za ogled zanimivih koncertov tudi iz 60. let. Žal si jih lahko ogledate preko ekrana, a v resnici boste precej bližje dogajanju kot kadarkoli prej.


Poslušajte podkaste

Podkasti so postali izredno popularni in razširjeni, tudi v Sloveniji imamo v zadnjem času vedno več kakovostnih podkastov. Odprite spletno stran podcast.si, poiščite tematike, ki vas najbolj zanimajo in si krajšajte čas s poslušanjem. Seveda se lahko odločite tudi za tuje podkaste.

Igrajte družabne igre

Kdaj ste se nazadnje šli Monopoli ali Človek ne jezi se? Zberite skupaj celotno družino, odprite kokice in čips ter igrajte pozno v noč. S prijatelji, ki jih ne morete obiskati pa si prenesite virtualne družabne igre in se zabavajte ob igranju preko telefona.


Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča