Triki, s katerimi boste prihranili denar pri spletnem nakupovanju

Klavdija Rupar 16.09.2021
pexels-photo-4482896

Spletno nakupovanje je še posebej priljubljeno postalo v času pandemije, a bo ne glede na situacijo zagotovo ostalo ena izmed glavnih možnosti nakupovanja tudi v prihodnosti. A navdušenje nad enostavnim dostopom do nakupov hitro lahko privede do vedno manjšega kupa denarja, ki ga imamo na računu. Kako pri spletnem nakupovanju prihraniti denar?

Foto: pexels

Preizkusite Honey

Honey je platforma, ki si jo naložite na računalnik in vam omogoča, da najdete najboljše kupone ali promo kode za spletne trgovine. Sama vam bo javila, če najde kakšne kodo, obenem pa vam tudi ponudila in preizkusila kodo, ki vam bo prihranila največ denarja. Poleg tega lahko na Honey izbirate tudi točke oz. nagrade, s katerimi potem prejmete darilne kartice za spletne trgovine, kot sta npr. Sephora ali Amazon.

Uporabite DealNews

Iščete točno določen izdelek? Potem uporabite DealNews, ki vam bo pošiljal obvestila vsakič, ko bo našel izdelek, ki ga iščete. Obvestila lahko pripravite glede na kategorijo, trgovino, znamko, ključne besede in celo cenovni razpon. Takoj boste našli najboljšo ponudbo in hitro kupili želeni izdelek, preden ga razprodajo.

Foto: pexels

V košarici pustite izdelke dva tedna

Vse, česar ne potrebujete v tistem trenutku, pustite v košarici vsaj 14 dni. V tem času se vprašajte, ali zares potrebujete te izdelke. Poleg tega pa se v tem času lahko te izdelki znižajo, ali pa vam spletna trgovina da dodaten popust, ko imate izdelek že toliko časa v košarici. 

Prijavite se na newsletter

Večina spletnih trgovin vam ob prijavitvi na njihov newsletter pošlje vsaj 10% popust (nekatere tudi več), ki ga morate porabiti v točno določenem času.

Foto: pexels

Prenesite si Invisible Hand in Pop Cart

Spletne trgovine ves čas spreminjajo svoje cene izdelkov. Včasih se tudi zgodi, da ceno najprej dvignejo in jo potem znižajo, vi pa mislite, da ste dobili odličen popust. Če ne posvečate prevelike pozornosti, lahko hitro plačate precej več, kot bi bilo potrebno. Prenesite si orodji Invisible Hand in Pop Cart, s katerima lahko takoj primerjate cene pri različnih ponudnikih.

Vir: fabfitfun.com

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča