Aplikacije, ki nam bodo omogočile lažje nakupovanje

Klavdija Rupar 30.03.2022
Foto: Unsplash

V dobi, ko vsi svoje telefon uporabljamo za vsako malenkost, nakupovanje preko spleta ni nič nenavadnega. Lahko pa to počnemo celo preko aplikacij, na katerih samo poiščemo, kar potrebujemo, poklikamo in "voila" že imamo nove superge. Glede na to, da se je začela nova sezona, danes predstavljamo nekaj apliakcij, ki nam bodo olajšale nakupovanje in nam prihranile dragocen čas, ki bi ga drugače preživeli v trgovinah.

Wish: vse po izredno ugodnih cenah

Med več kot 200 milijoni izdelkov, bomo našli prav vse in to po izredno ugodnih cenah. Če iščemo maksi obleko za 5 evrov ali zapestnico za en evro, je to zagotovo aplikacija, kjer bomo to našli.
wish.com

Foto: Wish


Zulily: znižani dizajnerski kosi

Zulily vsakodnevno spreminja svojo trgovino zahvaljujoč vedno novim izdelkom, s čimer bomo vedno, ko bomo osvežili aplikacijo, videli nove izdelke. Primerna je predvsem za znižane dizajnerske izdelke.
zulily.com

Foto: Google Play

ThredUp: Aplikacija za odgovornega kupca

Ta aplikacija za nakupovanje je polna poletnih oblek, majčk, športnih oblačil in poletnih čevljev. Na začetku oblikujemo svoj profil, na katerem zapišemo svojo velikost in servirali nam bodo kose, ki so nam prav. Tudi tukaj lahko najdemo kose znanih oblikovalcev.
thredup.com

Foto: Google Play


Wanna Kicks: Aplikacija za ljubitelje novih stvari

Če si želimo povsem novih poletnih superg in jih želimo preizkusiti v udobju doma, potem je Wanna Kicks kot nalašč za nas. Aplikacija namreč uporablja razširjeno resničnost, ki nam omogoča, da vidimo, kako bodo čevlji izgledali na naši nogi.
itunes.apple.com/us/app/wanna-kicks


OfferUp: Aplikacija za vse ljubitelje lokalne mode

Gre za največji trg lokalnih kupcev in prodajalcev, na njej pa lahko najdemo ogromno kosov za vse modne navdušence.
offerup.com

Foto: Google Play


Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča