Resort Portonovi v osrčju Boke Kotorske

Klavdija Rupar 23.07.2022
portonovi

Če še nimate rezerviranih počitnic in čakate na last minute možnost, želite pa si dopustovati v bolj luksuznem območju, potem ne spreglejte luksuznega letovišča Portonovi, ki se nahaja na samem vhodu v Boko Kotorsko.

Ima 26 hektarjev površine, kjer ponuja 218 nastanitev za prodajo ali najem - vse od garsonjer, do štirisobnih stanovanj in vil. Poleg nastanitev se nahaja tudi marina, ki je zgrajena po svetovnih standardih in sprejme do 238 plovil različnih velikosti.

Znotraj naselja se nahajajo številne restavracije in kavarne, trgovine z visoko modo, mednarodni vrtec, galerija, pa tudi prvi hotel One&Only v Evropi, ki vključuje Chenot Espace Medical wellnes & spa. 

Prva faza je bila zaključena v lanskem letu, v letošnjem letu pa je resort zasijal v polnem sijaju. Ker gre za prepoznano blagovno znamko, razmišljajo tudi o širitvi. 

Poleg vsega tega pa je na razpolago tudi pester program dogodkov za vsak okus - vinski večeri, razstave, koncerti, modne revije, kino na prostem in mednarodni karneval.

Notrajnost nastanitev je luksuzno in okusno opremljena. Celoten paket je kot nalašč za vse, ki bi si za spremembo želeli dopust preživeti na bolj luksuzen način, stran od hrvaške gneče in v bolj mirnem okolju.

Več na portonovi.com!


Fotogalerija

Foto: booking.com Foto: booking.com Foto: booking.com Foto: booking.com Foto: booking.com Foto: booking.com Foto: booking.com Foto: booking.com Foto: booking.com Foto: booking.com Foto: booking.com Foto: booking.com Foto: booking.com Foto: booking.com

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča