Moj Vibe - Instagram profil in spletna trgovina, ki polepšata dan

Klavdija Rupar 24.01.2020
moj vibe

Moj Vibe je vibracija oziroma energija, ki jo oddajamo. Tjaša, ustvarjalka in skrbnica profila pravi, da verjame, da sami ustvarjamo svojega in posledično v svoje življenje pritegnemo situacije in ljudi, ki se z njim ujamejo. Zato je ključno, da najprej poskrbimo zase in razumemo, da skrb zase ni egoistična, ampak nujno potrebna. Tako so nastale #nedeljčice, ki predstavljajo čas in trenutke, ki jih namenimo sebi. Moj Vibe skratka predstavlja vse barve mavrice, saj ni nič narobe s slabimi dnevi, je pa vsekakor lepo, če imaš v tistih trenutkih prostor, kamor se lahko zatečeš po navdih. 

Profil, na katerem se torej pretakajo pozitivne vibracije, je nastal lani aprila, mesec za tem pa so nastali že prvi izdelki, okvirji s pozitivnimi napisi in sporočili, ki nas vzpodbudijo in polepšajo dan. Kmalu po tem se je okoli zgradila tudi skupnost podobno mislečih deklet, ki si upajo slediti sebi in svojim sanjam. 

V spletni trgovini so na voljo okvirji z različnimi napisi za vzpodbudo in motivacijo. Vsi so tiskani na zlato folijo, s čimer prostoru dodajo pridih elegance in služijo tudi kot dekoracija doma. Lani konec leta je nastal tudi prvi Moj Vibe planer, ki poleg načrtovanja dnevov vsebuje prostor za zapis mesečnih ciljev, navad, vadbeni, menstrualni in finančni koledarček ter pozitivne misli za vsak dan. V letu 2020 Tjaša planira nove okvirčke, konec leta nov planer za leto 2021 in še nekaj novih izdelkov, ki pa zaenkrat ostajajo skrivnost.

Fotogalerija

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča