Kaj lahko delamo za praznike doma?

Klavdija Rupar 04.12.2020
družina

Počasi a vztrajno smo zakorakli v december in s tem v čas praznične sezone. December in prazniki so vsekakor nekaj česar se večina med nami veseli v teh hladnih in sneženih zimskih dneh. Letos bodo sicer prazniki vsekakor drugačni in povsem nepredvidljivi. Večinoma jih bomo preživeli doma in v krogu najožjih družinskih članov. Zato je edino pravilno, da vam damo nekaj idej, kako lahko kljub ukrepom poskrbite za res lepe decembrske dni.

Organizirajte družinski filmski maraton

V času decembra boste na vseh televizijskih programih (ali na Netflixu) našli ogromno zanimivih filmov, od božičnih, družinskih, do avantur in otroških. Doma organizirajte pravi družinski božični filmski maraton, zraven specite kokice in uživajte v družbi drug drugega.Foto: Pexels

Udeležite si virtualne ture po svetu

Vsi že močno pogrešamo potovanja in komaj čakamo, da bomo lahko ponovno sedli na letalo in se podali novim dogodivščinam naproti. A ker trenutni ukrepi tega ne dovoljujejo, je edina možnost, da udeležmo virutalnih tur po različnih državah po Evropi ali svetu. V tem članku smo pripravili kar nekaj virtualnih sprehodov po evropskih mestih, ki se bodo odvila v živo.

Pripravite domač spa

Vsi že zagotovo pogrešate vašo kozmetičarko in frizerko, pa tudi masaža sem in tja bi prišla prav. Set za urejanje nohtov naročite kar domov, na obraz si nadenite lepotno masko, prižgite nekaj dišečih svečk, privoščite si kopel in si uredite nohte. Ali pa partnerja prosite, da vas dobro zmasira.Foto: Pexels

Priredite virtualno praznično plesno zabavo

Preko Zooma organizirajte pravo plesno zabavo, na katero povabite družino in prijatelje. Pred začetkom jih prosite, naj vam zaupajo svoje najljubše praznične skladbe in jih prosite, da oblečejo svoje "grde božične puloverje".

Pripravite domač božični koncert

Glasba je zdravilo za dušo, zato računalnik vklopite v zvočnike in si naredite pravi mali virutalni koncert, na katerih bodo nastopili vsi vaši najljubši izvajalci. Lahko se odločite samo za božične pesmi, ali pa izberete najboljše hite zadnjih desetih let.


Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča