Hobi, ki je primeren za vaše nebesno znamenje

Klavdija Rupar 14.08.2022
hobijidepositphotos158750668xl

Že nekaj časa razmišljate o novem hobiju? Bi se želeli preizkusiti v novih stvareh, pa ne veste, kje začeti? Naj vam priskočimo na pomoč! Naša astrološka znamenja vplivajo na marsikaj v našem življenju in zagotovo poznate ljudi, za katere bi v trenutku rekli, o ta pa je čisti lev. Zato smo danes poiskali nekaj idej, katerega hobija se lotiti glede na vaše nebesno znamenje. 

Ne verjamete? Berite dalje in preverite ali smo vas zadeli.

Oven

Ognjeni oven je vedno pripravljen na akcijo! Povežite se z naravo in najdite nove poti za raziskovanje. Poskrbeli boste za vašo nevzdržno željo po avanturi obenem pa vas bo narava prizmeljila in vam dala dodatno energijo.

Bik

Bikov moto je živeti sladko življenje. Okoli sebe naberite dobro hrano in dobro družbo ter si privoščite estetsko dovršen piknik v naravi. Uporabite svoje oko za lepoto in poiščite čudovite lokacije, kjer boste vsem lahko pokazali svoje kulinarične sposobnosti.

Foto: Pexels

Dvojčka

Dvojčki imajo v rokavu vedno zanimivo zgodbo in cel kup nenavadnih hobijev. Skombinirajte vašo ljubezen do izražanja in povezovanja ter ustvarite čudovite razglednice. Pošljite jih prijateljem po celi Sloveniji ali celo po svetu.

Rak

Rake najbolj razveseli, ko so v udobnem položaju nekje v svojem domu in imajo svoj mir. Uporabite svoje sposobnosti intuicije in si s pomočjo eteričnih olj ustvarite pravo meditacijo s pomočjo aromaterapije.

Foto: Pexels

Lev

Levi v svoje projekte vedno dajo vso svojo ljubezen in strast, še posebej, ko hitro vidijo rezultate. Za vas bo primerno vrtnarjenje. Izberite najljubše rože in si ustvarite mini vrtiček. Vsakič, ko boste pogledali na cvetoče rastline, boste kar zasijali.

Foto: Pexels

Devica

Device so znane po tem, da vedno najdejo najboljše lokacije, kavarne in izdelke v trgovini. Pojdite iz hiše in si privoščite dnevni izlet. V antikvariatu najdite pozabljeno knjigo, obiščite znano kavarno, ali se sprehodite skozi botanični vrt.

Tehtnica

Tehtnice rade navezujejo nova poznanstva. Najdite svoje ravnotežje in si poiščite nove prijatelje med prakso joge. Združite gibanje in druge opravke s spoznavanjem novih ljudi.

Škorpijon

Škorpijoni radi raziskujejo čudne stvari, ki se dogajajo v življenju. Kaj je bolj nenavadno in nepoznano kot zvezde? Sprehodite se in glavo obrnite proti nebu. Naj vam domišljija ponori.

Strelec

Strelci so vedno pripravljeni na nove stvari v življenju. Najboljše prijatelje povabite na obisk in skupaj ustvarite nove izdelke. Ne le, da se boste še bolj povezali, ustvarili boste nove izdelke, lahko so to tudi oblačila, ki jih boste lahko nosili še dolgo časa.

Kozorog

Kozorog je zemeljsko znamenje in radi imajo, da se stvari ves čas dogajajo. Odpravite se na sprehod ali pohod v naravo in naberite cvetlice na poti ter tako izboljšajte znanje o botaniki. Ustvarite kolaž rožic, ostalih naravnih elementov in notri dodajte tudi svoja opažanja.

Vodnar

Vodnarji so izredno humanitarni in radodarni ter si vedno želijo, da bi bil svet boljši. Postanite prostovoljec v lokalni orgnizaciji, ki ima enake vrednote kot vi.

Foto: Pexels

Ribi

Ribe so zelo empatične, zato na vsake toliko potrebujejo odmor. Na vrtu si pripravite pravi umetniški studio, prinesite si kozarec vina in samo ustvarjajte ter poskrbite na skrbi.

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča