6 razlogov, da bo letos vaš otrok doživel najboljše počitnice

CITYLIFE 18.04.2019
Nomago

Poletno varstvo otrok malo drugače

Če imate v bližini ustrežljivo babico ali dedka, je to sicer najhitrejša in najlažja rešitev za preživljanje počitnic, vendar si te sreče ne delijo vsi. Poletni jezikovni kampi so odlična priložnost za aktivno in poučno preživljanje poletnih počitnic v naravi in varnem zavetju skrbnikov kampa ter dobri družbi vrstnikov brez uporabe mobilne tehnologije.

Poletni kampi so odlična priložnost za aktivno preživljanje počitnic.

Učenje novih veščin v pristnem okolju 

Nomago Travel v svoji pestri izbiri poletnih kampov poleg učenja tujega jezika nudi raznolik izbor aktivnosti na prostem – od vodnih aktivnosti in ekipnih športov do plezanja, lokostrelstva, kajakaštva, ustvarjalnih in umetniških delavnic ter avanturističnih kampov, kjer se bo vaš drzni nadebudnež lahko prelevil v pravega Robina Hooda! Ob večernem tabornem ognju pa si bo z vrstniki delil zgodbe, v katerih otroška domišljija ne pozna meja.

Več samozavesti

Otroci in najstniki v kampu skozi učenje novih stvari pridobijo samostojnost in odgovornost, se znebijo strahu pred javnim nastopanjem, razvijajo svoje talente, izboljšujejo samopodobo in krepijo samozavest. 

Prijatelji s celega sveta

Jezikovnih poletnih kampov se letno udeleži več kot 500 otrok s celega sveta. Mednarodno okolje omogoča navezovanje stikov z vrstniki iz drugih držav, spoznavanje različnih kultur in vrednot, s sodelovanjem se otroci učijo zaupanja, spoštovanja raznolikosti in širijo svoja obzorja.

Otroci na poletnih kampih spoznavajo tudi druge kulture in vrednote.

Priložnost za prvo potovanje

Pestrost kampov se kaže tudi v veliki izbiri lokacij. Odločite se lahko za kamp na hrvaški obali ali pa svojemu otroku omogočite, da občuti utrip angleške kulture v okolju kolidžev, doživi svetovljansko Nemčijo ali občuduje zeleno Irsko. Letošnja novost, ki jo v Nomago Travel ponujajo edini v Sloveniji, so kampi v ZDA, ki obljubljajo počitnice v pravih ameriških kampih, kot jih poznamo iz filmov!

Dragocena izkušnja za vse življenje

Mladostniki in predvsem otroci so dovzetnejši za usvajanje tujih jezikov in pridobivanje novih izkušenj, kar je v mednarodnem okolju še lažje, saj se veliko priložnosti za učenje zgodi povsem spontano. Domov se vrnejo bogatejši za nove izkušnje, znanja, neprecenljive spomine – in hitro se vam zna zgoditi, kot se je enemu od staršev: 

"Fenomenalno! Ni prenehala govoriti o kampu še naslednjih nekaj tednov po Campu California."

Omogočite svojemu otroku, da doživi najboljše poletje svojega otroštva!

Pohitite s prijavo na camp@nomago.si ali pokličite na 040 822 558.

Več informacij na: nomago.si/poletje.

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča