Nomago

Drugo ime, ista doživetja – STA potovanja odslej Nomago Travel

CITYLIFE

Ob vpeljavi nove znamke Nomago Travel sta se celotna spletna stran STA potovanja in največji popotniški forum v Sloveniji preselila pod okrilje spletne strani www.nomago.si, na kateri imajo sedaj uporabniki na voljo vse popotniške in mobilnostne storitve na enem mestu. 

Ekipa Nomago Travel v skupini Nomago skrbi za potovalne storitve in razvoj mobilnostnih rešitev, uporabniki pa bodo imeli sedaj na voljo še širši nabor storitev. 

V Nomago Travel so ob predstavitvi nove znamke, ki je prav tako kot STA potovanja popotnikom prijazna, mladostna in raziskovalna, pripravili vrsto aktivnosti in akcijo »Spakiraj in greva«. Nagradno igro je Nomago Travel ustvaril z mislijo na sodobne popotnike, v njej pa jih vabi, da najdejo svojega idealnega »TRAVEL BUDDYJA«, s katerim bi odpotovali na njuno sanjsko destinacijo. V letih delovanja in na podlagi dolgoletnih izkušenj so namreč odkrili, da veliko popotnikov aktivno išče sopotnike, vendar pri tem potrebuje pomoč. Da bi jim to iskanje olajšali, popestrili in pomagali začeti nove popotniške zgodbe, je Nomago Travel ustvaril spletno aplikacijo, ki popotnikom s pomočjo kratkega vprašalnika najde nekaj primernih sopotnikov. Aplikacija je dostopna vsem popotnikom na spletnem naslovu www.nomago.si/greva. Nagradna igra, v kateri lahko sodelujoči dobijo letalsko karto za svojo idealno destinacijo, traja do 18. aprila, aplikacija pa bo za vse popotnike, ki imajo na svojih potovanjih radi družbo, aktivna tudi po koncu nagradne igre.

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča