Grown Alchemist - kozmetika svetovnih zvezdnic končno pri nas

Helena Peterlin 01.03.2023
priljubljen-ljubljanski-bar-se-je-prelevil-v-alkimistični-laboratorij-lepote

Grown Alchemist je linija inovativne, znanstveno podprte nege kože, ki jo navdušuje narava. S holističnim pristopom in rastlinskimi formulami spodbujajo mehanizme, ki izboljšujejo delovanje kožnih celic in učinkovito uravnavajo proces staranja kože. S kakovostjo in čistostjo izdelkov je znamka pridobila tudi zaupanje velikanov v svetu mode in Hollywooda. Med njimi sta tudi Kim Kardashian in Gwyneth Paltrow, ki veljata za najzahtevnejši, ko pride do sestavin in kakovosti kozmetike. Med prvimi v Sloveniji je kozmetika navdušila Ulo Furlan: »To je bila ljubezen na prvi dotik, kozmetika Grown Alchemist je ena redkih, s katerimi se lahko v celoti poistovetim. Pri izbiri kozmetike sem izjemno zahtevna, saj sem rada prepričana v sestavine. Filozofija znamke me je takoj popolnoma prevzela, ko sem izdelke preizkusila, pa sem z veseljem postala njihova ambasadorka.«

Slovenska ambasadorka Grown Alchemist je Ula Furlan (Foto_Bomerx_24K Production)

Novi standardi v svetu lepote
Kozmetiko Grown Alchemist, sta leta 2008 ustanovila brata Keston in Jeremy Mujis, ko sta med razvijanjem izdelkov za največje svetovne znamke, odkrila revolucionarno raziskavo o vplivu naravnih aktivnih sestavin na izboljšano delovanje kože in občutno zmanjšanje znakov staranja kože. Njune formule v edinstveni sinergiji združujejo biologijo in kozmetično kemijo ter ustvarjajo "biokompatibilno lepoto". Njihov zaščitni znak za nego kože predstavljajo trije koraki: čiščenje, razstrupljanje in aktivacija. Danes so njihovi izdelki za lepoto priznani kot vodilni v učinkovitosti anti-age tehnologije. Raziskovalni laboratoriji Grown Alchemist v Londonu, Parizu, Švici, Španiji in Avstraliji stremijo k popolnim formulam, ki lahko kožo preobrazijo tako od zunaj navznoter, s kozmetičnimi negovalnimi izdelki, kot tudi od znotraj navzven, s svojimi nutrikozmetičnimi izdelki - najnaprednejšimi prehranskimi dodatki za lepoto in intravenoznimi vitaminskimi terapijami. V lanskem letu je podjetje Grown Alchemist doseglo še en pomemben mejnik, in sicer postalo je del družine priljubljene kozmetike L'Occitane Group. 


Kozmetika najvišjih znanstvenih in etičnih standardov
Zraven izjemnega dizajna izdelke Grown Alchemist odlikuje doseganje najvišjih znanstvenih in etičnih standardov. »Mislim, da je ključ do priljubljenosti naših izdelkov v preprostosti sestavin in čistosti izdelkov. Stremimo k temu, da so vsi izdelki in embalaže, ki gredo iz naših rok, naravnani trajnostno. Še posebej ponosni pa smo, da so vse sestavine certificirano organske in naravne,« razlaga Harrison Gregory, regionalni generalni direktor Grown Alchemist. Večina njihovih izdelkov je tako tudi veganskih ter zdravju in okolju neškodljivih. Grown Alchemist še naprej postavlja nove standarde v svetu lepote, ruši nove znanstvene meje in je vir navdiha za najmočnejše anti-aging rezultate. 


Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika