Odprta tretja Douglas parfumerija

CITYLIFE 25.05.2023
douglas-citypark-tim-z-izvršna-direktorica-douglas-hrvaške-in-slovenije-adrijana-bokan

V nakupovalno središče Citypark Ljubljana je prispela nova poslovalnica Douglas, ki ljubiteljem lepotnih izdelkov in storitev ponuja še eno lokacijo za raziskovanje in uživanje. Odprtje nove poslovalnice Douglas je bil velik dogodek, ki je pritegnil pozornost ljubiteljev kozmetike.

douglas citypark tim z izvršna direktorica douglas hrvaške in slovenije adrijana bokan2Douglas CityPark tim z izvršno direktorico Douglas Hrvaške in Slovenije, Adrijana Bokan.

Na otvoritveni dan se je zbralo veliko število obiskovalcev, ki so si ogledali razkošen prostor in raziskali pestro ponudbo parfumerije. Navdušenja tako na praznovanju kot tudi ob raziskovanju polic z ličili, parfumi in številnimi drugimi lepotnimi izdelki, ni manjkalo.

Izvršna direktorica parfumerije Douglas Adrijana Bokan je ob tej priložnosti povedala:

uvodni govor adrijana bokan izvršna direktorica douglas hrvaške in slovenije

„Naraščajoči uspehi in nenehne inovacije v lepotni industriji so nas spodbudili k širitvi in razvoju blagovne znamke Douglas v Sloveniji. Sledeč potrebam kupcev, smo jeseni 2021 najprej lansirali spletno trgovino www.douglas.si, kar se je izkazalo za odlično poslovno odločitev, sledilo je odprtje prve fizične poslovalnice na Kongresnem trgu v samem središču glavnega mesta - Ljubljane. Marca je bila odprta druga poslovalnica v nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik, danes pa že stojimo pred novo, tole v Cityparku! Do leta 2025 načrtujemo odprtje še 13 poslovalnic in širitev v druge države jadranske regije.“

Otvoritev so spremljale tudi posebne promocijske ponudbe, popusti in darila, ki so še dodatno razveselili goste, v naslednjih dneh pa bodo razveseljevali vse kupce.

Otvoritveni dogodek je pritegnil pozornost številnih znanih obrazov.

pika zrim in adrijana bokan izvršna direktorica douglas hrvaške in slovenijedouglas gosti na otvoritvenem dogodkuajda sitar in tina fabjan z adrijana bokan izvršna direktorica douglas hrvaške in slovenijedouglas gosti na otvoritvenem dogodku3

Izbor urednika