Prihaja nova mini serija Nine Perfect Strangers

Klavdija Rupar 27.06.2021
nine-perfect-strangers-nicole-kidman

Iščete nove serije? V času korone in zaprtja, smo dneve preživljali pred televizijo ali med branjem knjig. Čeprav smo več kot veseli, da se življenje počasi vrača v ustaljene tirnice in bomo več časa lahko namenili druženju in izletom v naravo, pa si tudi poleti radi kakšen večer pogledamo novo serijo.

Avgusta, bolj natačno 18. avgusta na platformo Hulu prihaja nova mini serija Nine Perfect Strangers. Gre za ameriško dramo posneto po istoimenski knjigi avtorice LIane Moriarty

Za kaj gre?

Gre za vzporednico z našim vsakdanjim življenjem, saj se tudi mi večkrat znajdemo v začaranem krogu stresa in slabih občutkov, ko si želimo samo za nekaj dni pobegniti, nazaj pa se vrniti boljše volje in prerojeni. 

Serija tako spremlja devet popolnih neznancev, ki se za desetdnevni oddih znajdejo na posestvu Tranquilium House, ki velja za neke vrste zdravstveno in wellnes ustanovo, v kateri jim bodo pomagali do boljšega počutja. A hitro se izkaže, da celotna zadeva ni točno to, kar jim je bilo obljubljeno in gostje bodo začeli odkrivati skrivnosti drug drugega in lastnice resorta. To v glavni vlogi igra Nicole Kidman, ki s svojim vedenjem, videzom in celotno prezenco sicer na prvi pogled deluje prijazno, a na trenutke celo grozeče.

V seriji bo igrala precej znana igralska zasedba poleg Kidmanove še Melissa McCarthy, Luke Evans in drugi.


Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča