Podcasti o vaših najljubših TV serijah

Klavdija Rupar 26.06.2021
sexandthecity-03

Kaj je boljšega kot so že petič zapored pogledati najljubšo serijo? ... Podcast povezan s serijo! Kar nekaj naših najljubših serij je namreč v zadnjem času dobilo svoje podcaste, v katerih so predstavljene zgodbe glavnih karakterjev, ozadje nastajanja serije in prvič razkrite tematike.

Katerega boste prvega poslušali?

What The Phalange?! A Friends Podcast

Če ste navdušeni nad serijo Prijatelji, ste si zagotovo pred kratkim ogledali tudi najnovejši Reunion, v katerem je vseh šest članov ene najbolj priljubljenih TV serij obujalo spomine in odigralo nekaj scen, ki so se zgodile v desetih sezon. Dva velika navdušenca in sorojenca Quinn and Emilie v tem podcastu govorita o prav vseh epizodah in delita svoje misli, o tem, kako bi se serija iz 90-ih let znašla v današnjem svetu.

Foto: imdb

Bridgerton: The Offical Podcast

Če ste si ogledali dramo Bridgerton, za katero stoji ena najbolj znanih producentk Shonda Rhimes, potem zagotovo že nestrpno čakate drugo sezono. Zagotovo ste prebrali že večino knjig in ker ne veste, kaj sami s seboj, je čas za poslušanje podcasta Bridgerton. V njem boste izvedeli zakulisje nastajanja serije, večkrat pa so na tapeti tudi intervjuji z ustvarjalkama Shondo Rhimes in Betsey Beers.

Foto: imdb

The Crown: Offical Podcast

The Crown, ki poleg Bridgertona spada med eno izmed najbolj gledanih serij na Netflixu, govori o britanski kraljevi družini. V njem si sledijo pogovori z režiserji, igralci in vsemi raziskovalci, ki so poskušali kar najbolje zajeti dramo in življenja najbolj znane kraljeve družine na svetu.

Foto: netflix.com

Sentimental in the City

Ustvarjalka podcasta Sentimental Garbage Caroline O'Donoghue je pripravila spin-off podcast Sentimental in the City, v katerem je skupaj z Dolly Alderton v devetih delih pripravila mini serijo podcastov, ki so povezani s serijo Seks v mestu. V njem se pogovarjata o vseh šestih sezonah serije in obeh filmih ter komentirata serijo, ki je v 90-ih letih prejšnjega stoletja predstavljala revolucijo v ženski emancipaciji. S poslušalci delita pogled na glavne igralke in njihove dramatične zaplete. Ta podcast je še posebej zanimiv za vse tiste, ki komaj čakate, da pride ven nova sezona serije, v kateri pa bomo lahko spremljali le tri od štirih glavnih akterk.

Foto: imdb

Zakon in red: Enota za posebne primere: Squadroom

Serija, v kateri člani Newyorške policije preučujejo zares grozne spolne zločine, je ob 21. sezoni dobila tudi svoj podcast. Vodi ga član glasbene ekipe serije Anthony Roman, v svojih epizodah pa predstavlja glavne člane ekipe, ki s poslušalci delijo dogajanje s snemanja. Poleg tega za vse, ki si želijo spoznati bolj tehnično plat serije, predstavlja tudi režiserje, producente in celo kostumografe.

Foto: imdb


Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča